Verbindt ondernemers in Brabant!

Activity image

Event

Eindhoven | 19 mei 2022 | 09:00 tot 12:00 uur


Kom snel persoonlijk in contact met werkzoekenden

Maximaal 40 ondernemers kunnen hun vacatures aanbieden. 

Beperkte kosten: 245 euro voor leden MKB Eindhoven, 395 euro voor niet-leden. Extra voordeel: een jaar lang onbeperkt stages & vacatures plaatsen op je eigen bedrijfspagina op de vacaturesite mkbwerkt.nl.

Met het Vacaturecafé slaan we een brug tussen de vraag van werkgevers en het aanbod van werkzoekenden. Hier kunnen we echt met elkaar in gesprek, een belangrijke meerwaarde boven het uitwisselen van vacatureteksten en cv’s. Er is veel werk voorhanden en er staan nog genoeg mensen aan de kant. Tijdens dit event creëren we de voorwaarden voor een werkelijke ontmoeting!

Deze activiteit maakt deel uit van het arbeidsprogramma MKB Werkt! en is een initiatief van MKB Eindhoven en vele partners. Werving van werkzoekenden gaat in samenwerking met onze partner Start People en de partijen van Huis naar Werk. Ergon biedt de locatie aan, waarbij ervaring is met testen voor toegang voor grotere groepen. Partijen hebben geen commerciële belangen bij het Vacaturecafé. Door samenwerking geven wij invulling aan onze ambitie om de ondernemer, team en organisatie beter te maken. En zo bij te dragen aan een sterker MKB; de motor van de economie.