Verbindt ondernemers in Brabant!

Business intelligence


Activity image

MKB Kenniscafé

Online | 28 Jan 2021 | 19:00 tot 20:30 uur


Maak gebruik van de klantdata van je bedrijf

Bedrijven die keuzes maken op basis van data blijken ruim 5% productiever dan bedrijven die dat niet doen. Er lijkt een positieve relatie te zijn tussen gebruik van data en innovatieslag en uiteraard kunnen die bedrijven veel beter op hun klantwensen inspelen. Wat kan je allemaal als MKB-ondernemer met data, hoe moet ik hiermee beginnen en wat kan ik eruit halen? Samen met collega-ondernemers ga je zelf bedenken hoe je data kunt gebruiken binnen je bedrijf.

Dit Kenniscafé is een inspirerende online netwerkbijeenkomst waarin je samen met docenten en andere ondernemers leert hoe je je bedrijf toekomstbestendig maakt.

De sessie start met een interactieve kennissessie, waarna je in kleine groepjes verder spart over de toepassing in jouw bedrijf. Hierna volgt een follow-up sessie met feedback.

Het Kenniscafé is via MS Teams online te volgen en is gratis voor leden van MKB Eindhoven. Niet-leden betalen 69 euro.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reageer snel!

Dit MKB Kenniscafé wordt aangeboden door Rabobank Regio Eindhoven partner van MKB Eindhoven. Bij sommige opleidingsfondsen kun je een vergoeding krijgen voor dit webinar, controleer bij jouw opleidingsfonds wat de mogelijkheden zijn.

Ik wil graag eerst meer informatie