Verbindt ondernemers in Brabant!

Bedankt dat u bij het aspergediner was!

Asperges smaken naar meer. Onderstaand vindt u 2 favoriete recepten van Ryan Bahadoer.

Coquille met soja marshmalow & Ponu Vinaigrette

Rib Eye met gebakken paddenstoelen & risotto

Met smakelijke groet,

MKB Eindhoven & Partners

ACA-ITSolutions menu
Arboned
Please
startpeople

Over MKB Eindhoven

MKB Eindhoven is een netwerkorganisatie van en voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf in de provincie Brabant met focus op Zuidoost-Brabant. Door krachtenbundeling en samenwerking leveren we sinds 2004 een effectieve bijdrage aan de versterking van het mkb en de regionale economie. We zijn een netwerkorganisatie die van aanpakken weet! We kiezen voor een pragmatische, brancheoverstijgende werkwijze en opereren als een actieve en daadkrachtige community van ondernemers.
Bekijk onze activiteiten en word ook lid!

Over Ryan Bahadoer

ryan-foto

Het koksvak staat duidelijk op het lijf van Ryan Bahadoer (37) geschreven. Deze chef schudt de alle heerlijkste gerechten en producten uit z’n mouw.

Jarenlang heeft Ryan in gerenommeerde keukens zijn kook skills en kennis verbreed. Onder andere bij Ciel Bleu en de Librije. En met een Franse opleiding, een opleiding in Fooddesign en Innovatie, zijn Hindoestaans-Surinaamse achtergrond, ervaringen in Hong-Kong, Turkije en de Griekse keuken maakt Ryan de beste gerechten uit alle hoeken van de wereld.
‘Niet alleen als je bij een sterrenrestaurants werkt kun beter worden, hij heeft op zoveel verschillende plekken gewerkt, van pannenkoekenzaak, bistro tot bar en overal kun je leren. Als je er maar voor open staat.’ Ryan Foodshop

Anderhalf jaar geleden begon Ryan samen met zijn vrouw Marjon aan een nieuw avontuur. Geen klassiek restaurant maar een Foodshop.
Toegankelijker, zonder teveel poespas. Met smaakvolle gerechten en producten. Een KwaliTake Away & Foodshop. Ryan wil graag een kwalitatieve multi-culturele eetcultuur stimuleren. Of je nu uit eten gaat of thuisblijft.

“Eten is bij elkaar komen en tijd spenderen.
Het is genieten, vieren, en delen.”