Verbindt ondernemers in Brabant!

Route ICR

Dienstverlening Zakelijk

Hoe goed lukt het jouw bedrijf om duurzaam te groeien?

Met Route ICR steken wij onze nek uit voor het MKB, oftewel “het vergeten segment’. Wij geloven namelijk dat óók het MKB veel beter kan presteren door kennisdeling én de juiste begeleiding: van ambitie naar resultaat volgens het principe ‘eerst beter, dan groter’.

Duurzaam ondernemen door mensen te verbinden met de juiste kennis en met elkaar. Onze drive is ondernemers te helpen meer rendement te behalen met minder inspanningen. Via het ondernemingsplan nieuwe stijl brengen we dit in de praktijk. Bijkomend voordeel is dat bedrijven gecontroleerd kunnen groeien.

De Route ICR webapplicatie is dan ook een professionele, toegankelijke en toch betaalbare oplossing voor duurzame groei. Ondernemingsplan nieuwe stijl, want je bereikt geen doelen zonder een goed doordacht en allesomvattend plan. Iedere dag weer moet het duidelijk zijn welke route je volgt om van ambitie naar resultaat te gaan. Hierin schuilt tegelijkertijd de basis van onze veelzijdige dienstverlening.

Route ICR zorgt voor verbinding tussen alle pijlers van jouw organisatie. Zodat je altijd inControl bent. Van visie & ambitie tot dashboards met stuurinformatie. Van ketens & processen tot compliance. En van branding & imago tot cash flow forecasts.

En natuurlijk kun je kosteloos en zonder verplichtingen kennismaken met de Route ICR webapplicatie. Voer in de testperiode bijvoorbeeld de nulmeting uit zodat je precies weet waar je staat met je bedrijf. Of ga eerst aan de slag met je persoonlijke ambitie. Want is die eigenlijk wel duidelijk genoeg? Veel ondernemers kiezen ervoor om ook het business model van hun bedrijf eens goed in kaart te brengen.

Anyway, er is altijd wel iets te doen! En heb je vragen, dan gebruik je de handige chat functie. Veel succes en wij staan altijd klaar om je te helpen!

Binnen 2 minuten ben je al actief via https://routeicr.com/kosteloos-een-kijkje-nemen.

Contactpersoon

Paul Joore

Directeur/eigenaar

Medewerkers van Route ICR

Met een account van MKB Eindhoven