Verbindt ondernemers in Brabant!

TU/e Innovation Lab

Dienstverlening Zakelijk

Where innovation starts
Dát is motto van TU/e Innovation Lab naast kennisontwikkeling en educatie. We vertalen onze wetenschappelijke en technologische vindingen in oplossingen die een bijdrage leveren aan maatschappelijke uitdagingen. Succesvolle kennisvalorisatie geeft ons een positie in het hart van de Nederlandse kenniseconomie. Maar hoe sla je nu die brug tussen kennis en markt?

Business-expertisecentrum
Dat doen we door binnen ons expertisecentrum kennis te vertalen in business. Hiervoor hebben we een enthousiast en ervaren team van coaches, adviseurs en begeleiders beschikbaar, die TU/e-medewerkers en –studenten, maar ook externe partijen hierbij helpen.

TU/e Campus
De TU/e campus is sterk in ontwikkeling en dat komt tot uiting in de activiteiten en in het terrein. Het is een ontmoetingsplaats voor studenten, onderzoekers, ondernemers, investeerders en hightech bedrijven. Een plek van nationaal belang en internationale allure met state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten. Met veel ruimte dus voor R&D-gedreven (startende) bedrijven. Niet langer op basis van gesloten, maar op basis van open, multidisciplinaire innovatieprocessen. En daar kunt u als starter, bedrijf of investeerder van profiteren.

Contactpersoon

Monique Greve

Projectleider/coördinator

Werknemers van TU/e Innovation Lab

Met een account van MKB Eindhoven