Dress for Success: Al 10 jaar goed gekleed naar een baan. En meer...
Als deze e-mail nieuwsbrief niet compleet verschijnt, klik dan hier.
nieuwsbrief_header
April 2020
 
  Dress for Success Eindhoven is een blijvertje. Dat bleek tijdens de viering van ons 10-jarig bestaan op 28 maart. Het was een feestelijke bijeenkomst met veel belangstelling, hartelijke woorden en bloemen. We ontvingen ook mooie donaties waarmee we kleding kunnen aanschaffen. Wethouder Mariënne van Dongen van de gemeente Veldhoven benoemde de meerwaarde van onze organisatie in het participatieproces. Sponsors, succesvolle oud-klanten, medewerkers, verwijzers en een van onze ambassadeurs liepen als volleerde modellen op de catwalk en vertelden over hun relatie met Dress for Success. Alles met humor in goede banen geleid door Leon van der Zanden. Het was genieten!

 
 
 

De Bossche bol theorie van Arno Kantelberg

Arno-Kantelberg Arno Kantelberg, stijlpastoor des vaderlands, gaf tips over hoe de man op z’n best gekleed kan gaan. ‘Zorg dat je eruit ziet zoals je gezien wilt worden’. Hij had zelfs een eigen theorie: “Heren, draag uw bovenkleding als een Bossche bol, een donkere kleur buiten (jasje) en licht van binnen (shirt)”.
 
 
 
 

Dress for Success is meer dan kleden alleen

dia-Corine Dress for Success biedt niet alleen stijladviezen en passende kleding voor werkzoekenden, maar draagt ook bij aan de circulaire economie. De kleding in de winkel is gedoneerd door particulieren of door bedrijven die overschot hebben. Wat niet voor onze klanten gebruikt kan worden, gaat door naar een volgend goed doel. Wist u dat we elk jaar 14 kilo kleding per persoon weggooien in Nederland? Slechts een derde van het textiel dat in Nederland wordt weggedaan, wordt ingeleverd voor hergebruik: 60% voor kleding, 20% voor poetsdoeken, 12% voor matrasvulling.
 
 
 
 

Onze klanten vieren mee!

cadeaubon We zijn jarig en daarom geven we een cadeautje aan alle klanten die dit jaar een bezoek aan onze winkel brengen. Zij kunnen zich bij hun bezoek inschrijven voor het laten maken van een professionele profielfoto, te gebruiken voor hun cv en presentatie op social media. Kent u iemand die van onze diensten gebruik wil maken? Aanmelding voor een presentatie- en kledingadvies in onze winkel is mogelijk via info@dressforsuccess-eindhoven.nl
 
 
 
 

Ook Studio040 van de partij

video_10j Studio040 is in de afgelopen 10 jaar bij alle hoogtepunten van Dress for Success aanwezig geweest. Bij de start, de 1.000e klant, de nominatie voor Appeltje van Oranje, de 2.000e klant en ook nu waren ze van de partij. We waarderen deze support!

 
 
 
 

Al tien jaar zorg voor zelfvertrouwen bij sollicitatie

Bertine-Mariska Het Eindhovens Dagblad plaatste ook een artikel over ons jubileum, onder de kop ‘Dress for Success zorgt al tien jaar voor zelfvertrouwen bij sollicitatie’.

» Lees het artikel
 
 
 
 

Met dank aan

bedankt We bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan onze geslaagde jubileumviering:
Alle vrijwilligers, het bestuur en de ambassadeurs van Dress for Success.
Ergon en Participatiebedrijf voor het beschikbaar stellen van de toplocatie en catering.
Wethouder Mariënne van Dongen en Arno Kantelberg voor hun inspirerende presentatie.
Leon van der Zanden voor zijn bijdrage.
Driessen Foundation voor het mogelijk maken van profielfoto’s voor onze klanten.
MKB Eindhoven voor praktische ondersteuning.
Alle donateurs.
 
 
 
  Wilt u ook sponsor worden? Neem contact op met Bertine Oudesluijs
 
 
 
Bertine Oudesluijs, coördinator
M 06 - 31 32 89 44
Marconilaan 28, 5621 AA Eindhoven
info@dressforsuccess-eindhoven.nl

Wij werken op afspraak;
U kunt daarvoor bellen met bovenstaand nummer

Kledingafgifte
Dinsdag, woensdag en donderdag
van 09.00 - 14.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden nieuwsbrief

 
  Deze nieuwsbrief verschijnt per kwartaal en wordt verzonden naar geïnteresseerden.
 
Dress for Success Eindhoven wordt ondersteund door GRWRE (Gemeenschappelijke Regeling Werkvoorzieningsschap Regio Eindhoven), MKB Eindhoven en vele anderen.