Dress for Success: Frisse start na de zomer. En meer...
Als deze e-mail nieuwsbrief niet compleet verschijnt, klik dan hier.
nieuwsbrief_header
Oktober 2020
 
 

Frisse start na de zomer

Na een rustige zomer zijn we in september in volle vaart van start gegaan. De winkel hangt weer vol mooie kleding. Een goed advies en representatieve kleding geeft werkzoekenden net dat extra zetje zelfvertrouwen, waardoor ze zich zekerder voelen als ze zich presenteren bij een werkgever. Ook startende zelfstandige ondernemers kunnen bij Dress for Success terecht als voorbereiding op een presentatie-moment of bezoek aan netwerkbijeenkomsten.

 
 
 

Waardebonnen in een nieuw jasje

DFS-waardebon Begeleidt u mensen op weg naar werk? En heeft u nog geen waardebonnen voor een advies- en kleedsessie voor Dress for Success Eindhoven?

» Neem contact op met Bertine Oudesluijs

Bent u werkzoekend en wilt u gebruik maken van Dress for Success, vraag uw werkcoach/generalist om een waardebon.
 
 
 
 

Dress for Success is Mensenwerk

mensenwerk_nw Vrijwilliger worden bij Dress for Success is zo leuk, omdat je met mensen werkt. Het adviseren en kleden van klanten geeft veel voldoening. Studio 040 brengt met een aflevering van het programma Mensenwerk mooi in beeld wat Dress for Success doet.

» Bekijk de aflevering
 
 
 
 

Vrijwilliger in beeld: Marjon een onverwacht talent

Versie 2 Deze maand is Marjon al 5 jaar werkzaam bij Dress for Success, vooral als klantadviseur. Soms blijkt een medewerker onverwachte talenten te hebben. Het ontwikkelen van huisstijlen is een uit de hand gelopen hobby. Wij zijn hier maar wat blij mee. Zij ontwierp voor ons, uitgaande van de voorschriften van de landelijke vereniging, een fraaie waardebon, bedankkaart en banners. Dank je wel Marjon!
 
 
Marjon: “ik houd ervan om mooie en persoonlijke plaatjes te creëren. Dat ik doe ik als interieur- en communicatie-adviseur, maar als vrijwilliger bij Dress voor Success kan ik dat met veel plezier ook voor mensen doen. Ik geniet er enorm van als ik samen met mijn collega’s de beste en mooist geklede versie van onze klanten weet te realiseren”.

 
 
 

Klanten in beeld: Alex, Shidi en John

Alex, Shidi en John volgden een traject Anders Denken, Doen en Bewegen bij het Participatiebedrijf. Zij sloten hun traject af met een workshop over de eerste indruk en hoe kleding in te zetten om jezelf goed zichtbaar te maken. Daarna volgde een kleedsessie met z'n drieën tegelijk in de winkel, die werd afgesloten met een lunch en taart van de begeleiders. Het was een groot succes.
Wat zij ervan vonden? "Buiten zie je niet goed, wat je binnen kunt verwachten. Het is hier gezellig, fijne ontvangst, goede service. Ik had mijn bedenkingen bij tweedehands, maar ze hebben hier veel nieuwe kleding en het ruikt hier schoon". "Je ontdekt hier wel wat kleding met je kan doen. Je weet dat wel, maar door hier voor de spiegel te staan, zie je het ook". 
 
 

Fotoshoots een succes

Monique van Kleef aan het werk Bij een goede voorbereiding op weg naar werk hoort een professionele profielfoto. Onze klanten krijgen hiervoor een cadeaubon. Maar ook bezoekers van het Vacaturecafé hebben de gelegenheid een mooie foto te laten maken. Vooraf brengen zij bezoek aan Dress for Success voor presentatie advies en een set representatieve kleding, zodat de profielfoto een blikvanger wordt. Ook de spontane bezoeker van het Vacaturecafé krijgt tips voor een professionele persoonlijke presentatie.
In november is de volgende gelegenheid bij Dress for Success.

» Belangstelling? Neem contact op
 
 
 
 

Trouwe sponsor: Samen voor Eindhoven

Lisette_NXP Samen voor Eindhoven brengt bedrijven in contact met maatschappelijke organisaties om hen te ondersteunen bij een hulpvraag. Dit keer regelden zij een kledinginzameling op 2 locaties van NXP. Dat leverde een bus vol kleding op.
Lisette Cornelissen legt uit waarom NXP voor Dress for Success koos.

» Bekijk het fragment

 
 
 
 

Met dank aan

bedankt
Stichting Thomas van Villanova voor €5000 voor aanschaf herenschoenen en ontbrekende herenkleding.
Rabobank Eindhoven-Veldhoven voor €1000 voor aanschaf ontbrekende kledingitems.
Studenten Fontys voor het organiseren van een veiling die €355 opbracht.
Caroline Horikx voor haar donatie van €150.
Carool Nederweert en Moons Veldhoven voor hun kledingdonaties.
 
 
Lucy Lane Den Bosch, Wonderground Oisterwijk, JMK Agency Nieuwkuijk voor prachtige donaties uit actuele collectie.
Van den Hoff Installaties voor reparatie afvoer.
Holla, Viggo, Itility, DSM, PWC, NXP en DLL voor het organiseren van een kledinginzameling onder medewerkers.
Alle kledingdonateurs, die dagelijks kleding bij de winkel afgeven.
 
 
 
  Wilt u ook sponsor worden? Neem contact op met Bertine Oudesluijs
 
 
 
Bertine Oudesluijs, manager
M 06 - 31 32 89 44
Marconilaan 28, 5621 AA Eindhoven
manager.eindhoven@dressforsuccess.nl

Wij werken op afspraak;
U kunt daarvoor bellen met bovenstaand nummer

Kledingafgifte
Dinsdag, woensdag en donderdag
van 09.00 - 14.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden nieuwsbrief

 
  Deze nieuwsbrief verschijnt per kwartaal en wordt verzonden naar geïnteresseerden.
 
Dress for Success Eindhoven wordt ondersteund door GRWRE (Gemeenschappelijke Regeling Werkvoorzieningsschap Regio Eindhoven), MKB Eindhoven, Driessen HRM en vele anderen.