Verbindt ondernemers in Brabant!

Webinar Hoe staat jouw bedrijf ervoor, doorgaan of stoppen?

Donderdag 25 januari | 16-17 uur | Online

We horen ondernemers vaak zeggen: in de afgelopen 2,5 jaar is er meer op me afgekomen dan in de 10 jaar daarvoor. De coronacrisis, energie-, transport- en inkoopprijzen, oorlogen in de wereld en hoge inflatie. Dit alles is in een sneltreinvaart op veel ondernemers afgekomen. Dat gaat je niet in je koude kleren zitten. Op een gegeven moment heb je ook last van de gevolgen ervan, schrijf je rode cijfers en lopen wellicht de schulden op.   

Als ondernemer ben je natuurlijk een rasoptimist, zie je altijd kansen en schijnt morgen de zon weer. Maar, soms is het ook goed om even stil te staan bij wat die opstapeling van verschillende crises nu met jou en je bedrijf heeft gedaan. Zijn de schulden nog wel te overzien? Of, merk je dat je businessmodel niet meer zo werkt als vroeger? Dan is dit het moment om daar bij stil te staan.

In dit webinar hebben we het over doorgaan of stoppen. Verdien ik nog wel een boterham, kan ik nog wel wat geld opzijzetten voor later of lopen de schulden elke dag dat ik de (winkel)deur weer open doe alleen maar op? We gaan het hebben over wat een levensvatbare onderneming is en wanneer schulden problematisch worden.

Christiaan Hazelaar, ondernemersadviseur bij de KvK en specialist in financieringen, zal deelnemers aan dit webinar begeleiden bij het beantwoorden van deze essentiële vraag: “Kan ik nog wel doorgaan of doe ik er verstandiger aan te stoppen met mijn bedrijf?”.

Ben jij benieuwd geworden? Neem deel aan ons webinar op 25 januari om 16 uur. Het webinar duurt 1 uur, inclusief een vragenronde aan het einde.

We hopen je daar te zien.

Aanmelden

Webinar_website