Verbindt ondernemers in Brabant!

Beroepenmarkt voor ruim 500 leerlingen 3e leerjaar

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Beroepenmarkt 'Kies je plek' voor vmbo-scholen

Eindhoven | 07 nov 2024 | 09:00 tot 16:00 uur


Olympia vmbo Eindhoven, Strabrecht College en Yuverta vmbo

Deelnemende scholen geven aan welke bedrijven op kiesjeplek.nl ze willen uitnodigen voor de beroepenmarkt. Specifieke informatie over de Beroepenmarkt van 7 november wordt gedeeld met de deelnemende bedrijven.

Wil je met jouw bedrijf jongeren op weg helpen naar de juiste plek in opleiding en beroep? Voor hen is het belangrijk dat ze een goed beeld krijgen van beroepen en bedrijven, ook voordat ze een keus maken voor een beroepsopleiding of een bepaalde richting. Gastlessen op school, beroepenmarkten, rondleidingen in het bedrijf, (korte) stages of leerwerkplekken kunnen daarbij helpen. Het mes snijdt aan twee kanten, want de vmbo’ers van vandaag kunnen de werknemers van morgen zijn, ook in jouw bedrijf.

MKB Eindhoven biedt met kiesjeplek.nl vmbo-scholen ondersteuning bij het werven van bedrijven voor beroepenmarkten voor leerlingen van voortgezet onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs, praktijkscholen en entree-opleidingen. Bedrijven die interesse hebben om mee te doen kunnen gratis een profiel aanmaken op deze site.