Verbindt ondernemers in Brabant!

Word lid van MKB Eindhoven!

Maak deel uit van dit krachtige ondernemersnetwerk in Brabant!

Het lidmaatschap kost 365 euro per jaar, dus slechts 1 euro per dag. Het bedrag is fiscaal aftrekbaar en biedt veel voordeel én nog meer verbinding met andere ondernemers.

Leden kunnen gratis of met korting deelnemen aan tal van activiteiten. Het is een bedrijfslidmaatschap, dus ook je collega’s kunnen van het voordeel genieten.

Doe ook mee en meld je aan!

Redenen om lid te worden van MKB Eindhoven

Samen werken aan groei
Een sterk netwerk is voor ondernemers essentieel! Onze leden zijn actief in veel verschillende branches en juist die grote variatie biedt kansen voor het leggen van onverwachte verbindingen en het uitwisselen van innovatieve ideeën. Tijdens onze activiteiten en netwerkbijeenkomsten ontmoet je collega-ondernemers die net als jij graag samenwerken aan verdere groei en succes.

Kennis delen
Met het platform MKB Groeit! stimuleren we kennisdeling en samenwerking tussen ondernemers. Samen met leden en partners bieden we tal van webinars, kennissessies en masterclasses aan die bijdragen aan de ontwikkeling en groei van je bedrijf. Vragen kunnen eenvoudig gesteld worden via onze helpdesk in de online portal. Zo brengen we je snel in contact met een andere ondernemer, bedrijf of kennisinstelling.

Werving personeel
Je kunt zelf vacatures plaatsen op ons platform MKB Werkt! Ook vragen we aandacht voor je vacatures via social media en een regelmatige persoonlijke mailings naar ons werkzoekendenbestand. De cv’s van werkzoekenden lopen automatisch je mailbox binnen. We organiseren Vacaturecafés en Meet & Matches bij bedrijven. En we kunnen bedrijven die werknemers zoeken vroegtijdig in contact brengen met bedrijven die afscheid van hun medewerkers moeten nemen.

Heldere info over regelingen en subsidies
We informeren je over wijzigingen in wet- en regelgeving en attenderen je op interessante subsidies. We organiseren bijeenkomsten waarin deze vaak taaie regelingen op een begrijpelijke manier worden toegelicht, zodat je er zelf direct mee aan de slag kan. Als het nodig is, brengen we je rechtstreeks in contact met onze partners die graag een persoonlijke afspraak met je maken.

Aanmelden!