Verbindt ondernemers in Brabant!

Activity image

Event

Eindhoven | 17 feb 2022 | 09:00 tot 12:00 uur


Kom snel persoonlijk in contact met werkzoekenden

Het Vacaturecafé in oktober is weer een succes geworden. 2/3 van de deelnemers heeft een of meerdere medewerkers gevonden. We gaan er dus ook volgend jaar weer mee door. Er is beperkt plaats. Meld je alvast aan!

Tijdens het Vacaturecafé kunnen werkgevers en werkzoekenden elkaar makkelijk ontmoeten. Geen tijdrovende afspraken voor beide partijen, maar een snelle eerste kennismaking op een laagdrempelige manier.

Vacatures en stages worden voorafgaand aan het event op de vacaturesite mkbwerkt.nl geplaatst waardoor werkzoekenden weten welke werkgevers deelnemen. De werkzoekenden die deze site eerder bezocht hebben, worden op het Vacaturecafé geattendeerd. Ook worden onze social media kanalen volop ingezet. Dit heeft eerder geleid tot een mooie opkomst van werkzoekenden. Lees het positieve artikel in het  Eindhovens Dagblad.

Met ‘testen voor toegang’ kunnen we de ongedwongen en dynamische sfeer op een veilige manier realiseren. We nemen de dan geldende corona-maatregelen in acht.

Maximaal 40 ondernemers kunnen hun vacatures aanbieden tegen beperkte kosten:
245 euro voor leden MKB Eindhoven, 395 euro voor niet-leden. Leden krijgen voorrang. 

Deze activiteit maakt deel uit van het arbeidsprogramma MKB Werkt! en is een initiatief van MKB Eindhoven en vele partners. Ergon biedt de locatie aan waardoor de kosten laag gehouden kunnen worden. Door samenwerking met partners geven wij invulling aan onze ambitie om de ondernemer, team en organisatie beter te maken. En zo bij te dragen aan een sterker MKB; de motor van de economie.