Verbindt ondernemers in Brabant!

Ontdek de Magie achter de Marsfabriek

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Exclusieve Rondleiding

Mars Veghel | 18 jun 2024 | 13:00 tot 16:00 uur


Ben je nieuwsgierig naar de geheime ingrediënten achter 's werelds grootste chocoladerepenfabriek? Stap dan binnen in de wereld van Mars en ontdek hoe duurzaamheid en kwaliteit naadloos samengaan, zelfs bij massaproductie!

Graag nodigen we je uit om een kijkje te nemen in de Marsfabriek in Veghel, waar 1.200 toegewijde teamleden werken aan het creëren van miljoenen heerlijke repen per dag. Van de bekende Mars en Snickers tot de tropische smaken van Bounty en de knapperige genoegens van Twix . Ontdek dat duurzaamheid en kwaliteit ook bij massaproductie prima te combineren is.

Jaap van Erp (sustainability manager) vertelt over de initiatieven die Mars zowel lokaal als wereldwijd onderneemt op het gebied van duurzaamheid. Ervaar zelf de omvang en snelheid van het productieproces, terwijl we een kijkje achter de schermen krijgen van deze indrukwekkende fabriek.

Na afloop staat een interactief vragenuurtje op het programma, waarin we niet alleen ingaan op de oorsprong en principes van Mars als familiebedrijf, maar ook al jouw brandende vragen beantwoorden.

Er is beperkt plaats. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en meld je snel aan!

Leden van MKB Eindhoven kunnen gratis deelnemen en krijgen voorrang bij aanmelding. Niet-leden betalen 95 euro. Het bedrijfslidmaatschap bedraagt 365 euro per jaar en biedt meer activiteiten en voordelen.