Verbindt ondernemers in Brabant!

Summer School is back

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Inspireren en ontmoeten

Eindhoven | 31 jul 2021 | 08:30 tot 18:30 uur


Better, cooler and hotter | 20 sessies

Na de succesvolle editie in 2020 is Never Ever Blue terug met Summer School 2021. Een nieuw programma boordevol inspiratie waarin het avontuur van verhalen, masterclasses en workshops lonkt! De hele zomer lang, 2 sessies per week inspireren, ontmoeten en meemaken. Leden van MKB Eindhoven kunnen zich kosteloos aanmelden voor een try out van één van de sessies.

Programma
Het programma bestaat uit 20 sessies met een zeer uiteenlopende thema's, zodat er altijd en voor iedereen iets passends is. De ene keer ultra business gerelateerd, de andere keer met ruimte voor fun & lifestyle.

Elke sessie is inclusief een drankje, een hapje en ontmoetingen met de spreker en andere clubmembers. De sessies zijn gepland in de ochtend of juist aan het einde van de dag en duren 1,5 uur. Jouw wekelijkse energie- en inspiratieboost is gegarandeerd!

Een greep uit de sprekers die zomer voorbij komen: Joris van der Waart, - Aantrekkelijke merken | Marcel van Bergen – Leiderschap | Bitcoin naar 0 of miljoen dollar? | Anneke & Bart Knaapen – Het succes van Nederlands oudste familiebedrijf | Ellis Jeurissen – Directeur Publiek Gezondheid GGD Brabant-Zuidoost en nog vele anderen.

De diepte in? Dat kan ook! Met de drie specials van deze zomer: Leon van der Zanden, Gigi Bowner en Kirsten Jassies.

Eén voor één super interactief, inspirerend en inhoudelijk! Een heel dagdeel ga je aan de slag, de diepte in en is er ruimte voor ontmoeting.

Locatie
Never Ever Blue, Klokgebouw 237, 5617 AC Eindhoven

Voor wie
Leden van MKB Eindhoven kunnen kosteloos bij een van de sessies aan sluiten! Kijk hier voor het complete programma! en claim je plek voor jouw try out!

Wil jij niets missen, voor 285 euro word jij Summer School Clubmember en sta jij vooraan bij het inschrijven van jouw wekelijkse portie energie en inspiratie. Join the club als professional, ondernemer, team, netwerk of met je businessrelatie! 

Aanmelden voor de try out kan je via deze link en jouw plekje wordt gereserveerd.