Verbindt ondernemers in Brabant!

Branding: De kracht van je merk


Activity image

MKB Kenniscafé

Online | 14 Jan 2021 | 19:00 tot 20:30 uur


Een krachtig merk trekt klanten én medewerkers aan

Het merk van een onderneming is belangrijk als herkenning voor jouw klanten en prospects. Maar wat kan je eigenlijk allemaal met dat merk? Hoe gebruik je de kracht van je merk om je onderneming te laten groeien? In dit kenniscafé leer je dat je veel meer met je merk kan doen. Jouw merk moet ergens voor staan en dit moet je uitdragen in alle uitingen die je online doet. Samen met collega-ondernemers ga je zelf acties bedenken hoe je jouw merk nog beter kunt benutten met als resultaat een actieplan. Docent en ondernemerJoris van der Waart.

Dit Kenniscafé is een inspirerende online netwerkbijeenkomst waarin je samen met docenten en andere ondernemers leert hoe je je bedrijf toekomstbestendig maakt.

De sessie start met een interactieve kennissessie, waarna je in kleine groepjes verder spart over de toepassing in jouw bedrijf. Hierna volgt een follow-up sessie met feedback.

Het Kenniscafé is via MS Teams online te volgen en is gratis voor leden van MKB Eindhoven. Niet-leden betalen 69 euro.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reageer snel!

Dit MKB Kenniscafé wordt aangeboden door Rabobank Regio Eindhoven partner van MKB Eindhoven. Bij sommige opleidingsfondsen kun je een vergoeding krijgen voor dit webinar, controleer bij jouw opleidingsfonds wat de mogelijkheden zijn.

Ik wil graag eerst meer informatie