Verbindt ondernemers in Brabant!

Tentoonstelling RetroFuture

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Rondleiding & netwerken

Evoluon | 01 feb 2024 | 14:30 tot 17:00 uur


Zet je schrap voor een bijzondere reis naar de toekomst van gisteren in het beroemde Evoluon in Eindhoven, met de boeiende tentoonstelling RetroFuture. Ontdek hoe slimme denkers van vroeger dachten dat hun toekomst eruit zou zien en vergelijk dat met de huidige tijd.

Een enthousiaste gids neemt je mee op een reis door een interactieve tentoonstelling die je terugbrengt naar het verleden. Beleef opnieuw hoe mensen vroeger droomden van een moderne toekomst met behulp van design, kunst, wetenschap en films. Ontdek hoe nieuwsgierigheid en creativiteit altijd de toekomst hebben voorspeld. Laat je inspireren door de geest van kunstenaars, architecten, ontwerpers en wetenschappers die de toekomst werkelijkheid maakten voor anderen het konden zien. Laat je verbeelding de vrije loop en dompel jezelf onder in de meest fantastische dromen over de toekomst.

Na deze boeiende rondleiding praten we tijdens de netwerkborrel na over de inspiratie die deze reis naar het verleden biedt. Het kan een frisse kijk geven op onze huidige activiteiten en wellicht dienen als inspiratie voor het nieuwe jaar!

Deze rondleiding is speciaal voor leden van MKB Eindhoven. We vragen een bijdrage van 25 euro per deelnemer.

Word ook lid van MKB Eindhoven! Het bedrijfslidmaatschap bedraagt 365 euro per jaar en biedt meer activiteiten en voordelen.