Verbindt ondernemers in Brabant!

Duurzaam ondernemen loont!

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Seminar en netwerken

Eindhoven | 27 sep 2022 | 09:00 tot 11:00 uur


Bij ondernemers leeft soms het gevoel: ‘duurzaam, lekker duur’. Maar duurzame investeringen betalen zich terug. Via een lagere energierekening, een betere concurrentiepositie, aantrekkelijker werkgeverschap en een duurzamere toekomst voor mens en milieu. Investeren in duurzaamheid maakt bedrijven bovendien innovatiever en toekomstgericht.

CEO Hans Houtappels vertelt op dit seminar hoe Moonen Packaging koploper blijft op het gebied van duurzame verpakkingen. De verpakkingsgroothandel uit Weert heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Met innovatieve oplossingen bereikt het bedrijf maximale besparingen voor de klanten én het milieu. Met concrete voorbeelden en praktische tips geeft Houtappels aan hoe je duurzaamheid voor jou kunt laten werken. Dit helpt je creatief om te gaan met duurzaamheidsvraagstukken in je eigen bedrijf. Ook ontvang je tijdens de bijeenkomst algemene tips.

Deze bijeenkomst is gratis. Leden van MKB Eindhoven krijgen voorrang. Het bedrijfslidmaatschap is 365 euro per jaar en biedt meer voordelen.
Meer over het bedrijfslidmaatschap van MKB Eindhoven.

Het event vindt plaats in het Innovation Powerhouse en wordt ter beschikking gesteld door Bureau Franken/EPAplus. EPAplus is gespecialiseerd in energieprestatie advies voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Zij werken onder meer met Subsidieregeling Verduurzaming MKB om ondernemers te helpen hun pand te verduurzamen. 

Het seminar wordt gefaciliteerd door Jacklien Quirijnen van Oaq & Mirjam van Laarhoven van SeDGe. Samen hebben zij het label ‘SOW – sustainability’ opgezet waarmee zij MKB-ondernemers ondersteunen bij verduurzamen.