Verbindt ondernemers in Brabant!

Breng je bedrijf beter in beeld

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Training

Eindhoven | 10 Mar 2022 | 09:30 tot 12:30 uur


Vestig extra aandacht op jouw bedrijf en je vacatures via filmpjes die je online zet. De meest persoonlijke manier om iets over te brengen. Duur en moeilijk? Welnee, je kunt deze filmpjes zelf maken met je telefoon.

De meest persoonlijke manier om iets over te brengen online? Met een filmpje. En dat hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn. In deze training laat Pelpina Trip je zien hoe je met je smartphone zakelijke filmpjes kunt maken. Door hands-on oefeningen leer je de basics van het filmen en editen met je smartphone. Hoe breng je iemand in beeld, de handigste edit-apps, fijne belichting en audio tricks, en simpele manieren om minder zenuwachtig te zijn voor een camera: het komt allemaal aan bod. Aan het einde van de training loop je weg met een hoop kennis en inspiratie om te filmen met je telefoon. Neem sowieso je smartphone (met genoeg filmruimte), lader en oortjes mee – dan gaan we aan de slag!

Pelpina Trip is video adviseur & producer, spreker en auteur. Zij is gespecialiseerd in korte online video producties en (social) videomarketing.

De maximale groepsgrootte van 12 deelnemers zorgt ervoor dat er volop ruimte is voor vragen en uitdagingen uit de praktijk van je eigen organisatie. Actuele trends en ontwikkelingen komen in hoog tempo langs. Je krijgt concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt

Kosten per deelnemer per training: 295 euro. Voor leden van MKB Eindhoven is er korting: zij betalen slechts 195 euro. Het bedrijfslidmaatschap is 365 euro per jaar en biedt meer voordelen. Meer over het bedrijfslidmaatschap van MKB Eindhoven.

Bij sommige opleidingsfondsen kun je een vergoeding krijgen voor deze training, controleer bij jouw opleidingsfonds wat de mogelijkheden zijn.