Verbindt ondernemers in Brabant!

Voorkom stress en stimuleer vitaliteit

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Training (fysiek)

Eindhoven | 02 Dec 2021 | 14:00 tot 17:00 uur


Training van VitaliThuiswerken

Voorkom stress en stimuleer vitaliteit. Dat is dé manier om je bedrijf beter en sterker te maken. Speciaal voor managers en HR-medewerkers bieden we in de donkere decembermaand deze vitaliteitstraining  aan. Zodat je nog vóór het nieuwe jaar je goede voornemens waar kunt maken.

Stress  … iedereen heeft er wel eens last van. Maar wat is het eigenlijk? Leer de symptomen herkennen bij jezelf en doe kennis op die je kunt delen met je medewerkers. En ontdek wat je kunt ondernemen om stress bij jezelf te reduceren.

Andere onderwerpen die aan de orde komen in deze training:

  • Slaap: gebrek aan concentratie komt vaak voort uit gebrek aan slaap. We geven praktische tips om slaap te verbeteren.
  • Preventieve gezondheidszorg: wat kun je zelf doen om gezond en fit te blijven?
  • Vitaliteit: maak op een ontspannende manier kennis met de 6 elementen van de vitaliteitspiramide: zinvol leven, sociaal netwerk, positief denken, herstelmomenten, beweging en voeding. Je krijgt tips en tricks waar jij en je medewerkers zelf mee aan de slag kunnen.

Kim Bos is voedings- en leefstijlcoach bij VitaliThuiswerken.nL Via interactieve en persoonlijke sessies bieden ze organisaties een eigen programma aan met activiteiten naar keuze op het gebied van Beweging, Thuiswerkplek, Voeding, Leefstijl en Teambuilding.

De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. Kosten per deelnemer 295 euro. Voor leden van MKB Eindhoven is er korting: zij betalen slechts 195 euro.
Het bedrijfslidmaatschap is 365 euro per jaar en biedt meer voordelen. 
Meer over het bedrijfslidmaatschap van MKB Eindhoven

Opleidingskosten zijn aftrekbaar van de belasting. Bij sommige opleidingsfondsen kun je een vergoeding krijgen voor deze training, check bij jouw opleidingsfonds wat de mogelijkheden zijn.