Verbindt ondernemers in Brabant!

Hoe trek je het juiste talent aan?

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Training

Eindhoven | 12 mei 2022 | 09:30 tot 12:30 uur


Hoe trek je het juiste talent aan? Elke werkgever breekt er zijn hoofd over. Toch zijn er eenvoudige tips en tricks die de werving een stuk effectiever maken. Verbeter je arbeidsmarktcommunicatie door praktische checkpoints en creatiever denken.

Bedrijven die zichtbaar en aantrekkelijk zijn ontvangen meer sollicitanten. Sterke arbeidsmarktcommunicatie werkt. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. In deze training laat Marion van Loon zien hoe je beter en creatiever kunt werven. Zichtbaarheid, punten waarmee je je kunt onderscheiden en creatieve communicatie; aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden komt het allemaal aan bod. Aan het einde van de training ga je weg met inspiratie en praktische tips om beter te werven!

Marion van Loon is Employer Branding specialist en eigenaar van De Merkgevers. Ze verzorgt Masterclasses, Employer Branding trainingen en maatwerk-trajecten.

De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. Kosten per deelnemer 295 euro. Voor leden van MKB Eindhoven is er korting: zij betalen slechts 195 euro.
Het bedrijfslidmaatschap is 365 euro per jaar en biedt meer voordelen. 
Meer over het bedrijfslidmaatschap van MKB Eindhoven

Bij sommige opleidingsfondsen kun je een vergoeding krijgen voor deze training, check bij jouw opleidingsfonds wat de mogelijkheden zijn.