Verbindt ondernemers in Brabant!

Pitchen: kort en krachtig presenteren

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Training

Eindhoven | 08 Feb 2022 | 09:00 tot 12:00 uur


Je krijgt meestal niet veel tijd om jezelf, je bedrijf, je boodschap of je product te presenteren. En het is lang niet altijd in een formele bijeenkomst dat je de eerste indruk kunt maken. Vaak moet je je kans grijpen op een netwerkbijeenkomst, een verjaardag, een receptie of in de lift. Maak daarom het verschil met een korte en krachtige pitch.

Maar hoe pak je dat aan? Koe krijg je meer overtuigingskracht? Hoe zorg je ervoor dat je gesprekspartners of je publiek juist jouw kernboodschap onthouden.

Dat leer je tijdens deze interactieve training van presentatie-trainer Daan Hamaker, ook wel bekend als ‘de aandachtsrover’. Hij biedt niet alleen praktische tips en aanwijzingen maar gaat ook met je oefenen. Na deze training weet je precies hoe je snel impact kunt maken.

De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. Kosten per deelnemer 295 euro. Voor leden van MKB Eindhoven is er korting: zij betalen slechts 195 euro.
Het bedrijfslidmaatschap is 365 euro per jaar en biedt meer voordelen. 
Meer over het bedrijfslidmaatschap van MKB Eindhoven

Bij sommige opleidingsfondsen kun je een vergoeding krijgen voor deze training, check bij jouw opleidingsfonds wat de mogelijkheden zijn.