Verbindt ondernemers in Brabant!

Presenteren zonder kaartjes

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Training

Klokgebouw 237, Eindhoven | 08 Jun 2021 | 19:00 tot 22:00 uur


Spreken voor publiek
Reeks van 3 dinsdagavonden: 8, 15, 22 juni

Nog even en we mogen weer presenteren voor volle zalen. Bereid je voor en leer hoe je kunt presenteren zonder op een kaartje te kijken waar de woorden op staan die je wilt zeggen. Door te ervaren hoe jij je woorden, gebaren en je voorkomen kunt laden met jouw gevoel, maak je betekenisvolle impact. Kwetsbaarheid is daarbij de sleutel. Tijdens deze training zet jij je eerste stappen, in een veilige omgeving met een vleugje humor, naar jouw persoonlijke spotlight waar jij leert vrij te spreken zonder spiekbriefje.

De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. We hanteren strikt de beperkende maatregelen en zorgen voor een veilige omgeving.

Kosten per deelnemer voor de reeks van 3 avonden: 795 euro. Voor leden van MKB Eindhoven is er korting: zij betalen 595 euro. Opleidingskosten zijn aftrekbaar van de belasting. Bij sommige opleidingsfondsen kun je een vergoeding krijgen voor deze training, controleer bij jouw opleidingsfonds wat de mogelijkheden zijn.

Over Leon van der Zanden
Leon heeft ruim 20 jaar podiumervaring als cabaretier, comedian, presentator en inspirator. Daarnaast heeft hij verschillende nationale televisieprogramma’s gemaakt en gepresenteerd. ‘De spotlight’ is zijn thuis, vanuit deze positie heeft hij de afgelopen jaren managers, bestuurders en topsporters geleerd hoe zij dicht bij zichzelf kunnen blijven wanneer zij moeten presteren.


Let op!
De trainingen worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.
De factuur dient voor aanvang van training voldaan te zijn. Inschrijving voor deze training kan niet geannuleerd worden, omdat de plaatsen beperkt zijn.  En dient men de factuur te voldoen. Er kan wel iemand anders de plaats innemen.