Verbindt ondernemers in Brabant!

Geef opnieuw richting aan je bedrijf

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Workshop

Geldrop | 27 mei 2021 | 09:00 tot 12:00 uur


Van heldere ambitie naar succes

Bereid je voor op de periode na de coronatijd en geef opnieuw richting aan je bedrijf. Een succesvol bedrijf begint bij een glasheldere persoonlijke ambitie. Pas als je échte ambitie goed vast ligt, ga je nadenken over de vraag met welk businessmodel je deze ambitie gaat realiseren. Richt je aansluitend je bedrijf op de juiste manier in, dan ben je uiteindelijk meer een coach van je eigen team dan een manager. En dat maakt je bedrijf en je medewerkers succesvol.

In een fysieke workshop met maximaal 8 deelnemers ga je onder leiding van Paul Joore aan de slag om je ambitie samen met andere ondernemers vorm te geven. Natuurlijk zorgen we voor een veilige omgeving en nemen wij de coronamaatregelen in acht.

Bestemd voor directeuren/beslissers. Enige voorbereiding wordt gevraagd. Gratis voor leden MKB Eindhoven; Niet-leden betalen een bijdrage van 295 euro.
Kosten zijn aftrekbaar voor de belasting. Sommige opleidingsfondsen bieden een vergoeding.

Meer over Paul Joore
Paul Joore van Route ICR helpt ondernemers van ambitie naar resultaat. Coaching & hands-on begeleiding, met de Route ICR webapplicatie als houvast. Eerst beter, dan groter. Paul is tevens auteur van het boek 'Succesvol groeien doe je zo!'.

Deze workshop maakt deel uit van het leerprogramma MKB Groeit! en is een initiatief van MKB Eindhoven, Rabobank Regio Eindhoven, Route ICR en vele partners. Door samenwerking geven wij invulling aan onze ambitie om de ondernemer, team en organisatie beter te maken. En zo bij te dragen aan een sterker MKB; de motor van de economie.

Ik wil eerst meer info