Verbindt ondernemers in Brabant!

Jongeren motiveren op de werkplek

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Workshop

Klokgebouw 237, Eindhoven | 18 May 2021 | 09:00 tot 12:00 uur


Deze workshop is vol, bij interesse graag mailen

Workshop voor werkgevers

Hoe begeleid je jonge stagiairs of werknemers op de werkplek? Hoe bereik je daarbij meer kans op succes, zowel voor de jongere zelf als voor je bedrijf? Daar gaat het om in de workshop ‘Jongeren motiveren op de werkplek’, speciaal voor werkgevers, teamleiders en/of praktijkbegeleiders. Trainer Lotte van de Rijt geeft de meest recente inzichten over de werking van het puberbrein. Ook biedt ze handvatten voor het voeren van motiverende gesprekken. Het is een interactieve bijeenkomst waarin de maximaal 12 deelnemers ook zelf ervaringen en uitdagingen mogen delen.

De workshop wordt aangeboden vanuit het programma ‘Naar de juiste Plek’, waarin het bedrijfsleven samenwerkt met onderwijs en overheid. Dit programma is gericht op het begeleiden van jongeren naar de juiste plek in bedrijf of onderwijs. Dat kan een beroepsopleiding zijn met stage in bedrijf of organisatie, maar ook een leerwerkplek of een baan. 

LET OP:
We hanteren strikt de Covid-regels.
De workshop is gratis voor werkgevers die jongeren een stageplek bieden en/of in dienst hebben.
De workshop vertegenwoordigt een waarde van 295 euro; wanneer je na aanmelding niet aanwezig bent, wordt dit bedrag in rekening gebracht.

Deze workshop is vol, bij interesse graag mailen