Verbindt ondernemers in Brabant!

Jongeren motiveren op de werkplek

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Workshop

Eindhoven | 12 apr 2022 | 09:00 tot 12:00 uur


Het motiveren van jongeren op de werkplek valt niet altijd mee. Begeleiders in het bedrijf worstelen soms met de werking van het puberbrein. Of met het veelvuldig gebruik van smartphone en social media door de jongeren. Omgekeerd hebben de jongeren vaak een verkeerd beeld van bedrijf of beroep. Ze hebben ‘vette’ filmpjes gezien en in de praktijk blijkt het soms toch iets minder glanzend te zijn.

Deze workshop biedt:

  • de meest recente inzichten in de werking van het puberbrein
  • meer informatie over generatiemanagement
  • handvatten voor het voeren van motiverende gesprekken

De bijeenkomst heeft een interactief karakter, dus er is alle ruimte voor de deelnemers om ervaringen uit te wisselen en uitdagingen uit de praktijk te delen.

De workshop is gratis voor bedrijven die jongeren een stageplek bieden en/of in dienst hebben. De workshop vertegenwoordigt een waarde van 295 euro.

Trainer Marloes van de Camp.

Maximaal 12 deelnemers.

De workshop wordt aangeboden vanuit het programma ‘Naar de juiste Plek’, waarin MKB Eindhoven samenwerkt met onderwijs en overheid. Dit programma is gericht op het begeleiden van jongeren naar de juiste plek in bedrijf of onderwijs. Dat kan een beroepsopleiding zijn met stage in bedrijf of organisatie, maar ook een leerwerkplek of een baan.