Verbindt ondernemers in Brabant!

Maak je eerste eigen vlog

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Workshop

Eindhoven | 19 May 2022 | 15:00 tot 16:30 uur


Heb je al vaker nagedacht om een eigen vlog te maken voor je bedrijf, maar weet je nog niet precies hoe? Tijdens deze workshop leer je via video met je klanten te communiceren.

 

Een vlog is een moderne en laagdrempelige manier voor communicatie, waar nog weinig ondernemers gebruik van maken. Het is niet moeilijk, maar je moet even weten hoe je het doet en de schroom van je af gooien.  Ga met deskundige hulp zelf aan de slag met je smartphone of met een professionele camera. Je gaat naar huis met jouw eerste eigen vlog. Als je de smaak te pakken hebt, weet je hoe je er verder mee kunt. 

De workshop wordt begeleid door een virtuele begeleidster Britt van Smeerdijk en KVK-adviseur Johan de Jong. Britt is zelf een bekend vlogster. Met haar onderneming houdt zij zich bezig met het produceren van videocontent en ontwikkelt zij videostrategieën voor bedrijven.

Deze workshop is gratis. Leden van MKB Eindhoven krijgen voorrang bij inschrijving.

Deze activiteit maakt deel uit van het leerprogramma MKB Groeit! en is een initiatief van MKB Eindhoven en onze partner Kamer van Koophandel. Door samenwerking geven wij invulling aan onze ambitie om de ondernemer, team en organisatie beter te maken. En zo bij te dragen aan een sterker MKB; de motor van de economie.