Verbindt ondernemers in Brabant!

Openstaande vacatures? Skill-based matchen hoe doe ik dit?

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Workshop

Eindhoven | 28 jun 2022 | 15:00 tot 16:30 uur


De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen, nieuwe komen eraan. Werk dat voor het leven lang gedaan wordt bestaat niet meer. Ook diploma’s zijn snel verouderd. En de werknemer? Die heeft alleen toekomst als hij zich blijft ontwikkelen. De kans verhogen om goede mensen te vinden? Onderscheid je dan van andere werkgevers door te zoeken op basis van skills. Kom naar de workshop Skill-based matchen van Passport for Work.

Op zoek naar een nieuwe of andere manier om openstaande vacatures te vullen? Laat je inspireren tijdens de workshop ‘Skill-based matchen, hoe doe ik dit?’.
Deze nieuwe kijk op solliciteren en personeel werven is dé toekomst en werkt met vaardigheden en talenten in plaats van met enkel diploma’s en ‘old school’-cv. Maak tijdens deze interactieve workshop direct kennis met hoe dit werkt in de praktijk via de pilot Passport for Work.

Passport for Work is een (gratis) handige, uitgebalanceerde tool die enerzijds vaardigheden en talenten in kaart brengt en anderzijds werkt met zogenoemde baanprofielen. Er zijn al 25 beroepen in de tool op basis van skills uitgewerkt en voorgeprogrammeerd. Het passport geeft een completer beeld van kandidaten en maakt de kans op een succesvolle match groter. Het helpt om vacaturebeschrijvingen van je bedrijf scherper vorm te geven, zodat je ook mensen aanspreekt die misschien niet direct op de functiebenaming afkomen. Leer hoe je een passend baanprofiel opstelt en krijg direct inzicht in wat de tool voor jouw organisatie kan betekenen: een duurzame match met nieuwe medewerkers.

Er is plaats voor maximaal 15 personen.

Deze workshop is gratis. Leden van MKB Eindhoven krijgen voorrang bij inschrijving. Niet-leden kunnen aan 1 gratis activiteit per jaar deelnemen.
Het bedrijfslidmaatschap is 365 euro per jaar en biedt meer voordelen. Meer over het bedrijfslidmaatschap van MKB Eindhoven.