Verbindt ondernemers in Brabant!

Vier generaties (ver)binden aan jouw bedrijf

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Workshop

Eindhoven | 07 nov 2023 | 09:00 tot 12:00 uur


Personeelsbehoud meer dan ooit noodzaak


Hoe kun je werknemers van vier generaties (ver)binden aan jouw bedrijf of organisatie? Die vraag is meer dan ooit actueel in een tijd van knellende krapte op de arbeidsmarkt.

Er zijn vier generaties actief op de arbeidsmarkt en misschien ook in jouw bedrijf of organisatie: generatie X, de Xennials, generatie Z en generatie Y. Ze werken allemaal vanuit een andere basis en levenshouding, met een verschillende kijk op vorm en inhoud van het werk. Hoe kunnen we hen – ondanks die verschillen – iedere dag verbinden? Dat is hard nodig, want er wordt flink aan hen getrokken door andere werkgevers, vaak concurrenten. Of ze willen zelf het roer omgooien.

In een krappe arbeidsmarkt is personeelsbehoud meer dan ooit noodzaak. Hoe kun je deze waardevolle werknemers voor je bedrijf behouden en beter met elkaar laten samenwerken?

Simone Groeneboer-Dumernit, directeur van Start People, deelt haar ervaring in deze interactieve workshop. Wat zijn de kenmerken, verschillen en misstanden? Wat zijn de nieuwe verwachtingspatronen en hoe omarm je de verschillen?

De bijeenkomst is interactief, dus er is alle ruimte voor deelnemers om ervaringen uit te wisselen en uitdagingen uit de praktijk te delen. Maximaal 15 deelnemers. In de definitieve bevestiging volgen de adresgegevens van de locatie.

Kosten per deelnemer 295 euro. Leden van MKB Eindhoven kunnen gratis deelnemen en krijgen voorrang bij aanmelding. Het bedrijfslidmaatschap bedraagt 365 euro per jaar en biedt meer activiteiten en voordelen.