Verbindt ondernemers in Brabant!

Winnende Handshake-Pitch

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Workshop

Eindhoven | 12 sep 2024 | 13:30 tot 17:00 uur


Maar laten we eerlijk zijn – het beantwoorden van deze vraag is niet altijd even gemakkelijk. Hoe breng je jouw boodschap kort, duidelijk en overtuigend over.

In deze workshop geeft Ronnie Couwenberg je praktische handvatten om jouw antwoord op de vraag “Wat doe jij?” om te vormen tot een krachtige handshake-pitch. Een pitch die niet alleen de aandacht trekt, maar ook deuren opent naar nieuwe zakelijke kansen en relaties.

Wat kun je verwachten?

  • Leer hoe je duidelijkheid vindt in je boodschap en ontdek vier kernvragen die de basis vormen van jouw winnende handshake-pitch.
  • Ontdek hou je authentiek en vol zelfvertrouwen kunt pitchen, zodat je jouw boodschap met overtuiging kunt brengen.
  • Oefen je pitch tijdens deze workshop en ontvang directe feedback van zowel Ronnie als de andere deelnemers.

Ronnie’s aanpak, gebaseerd op zijn unieke ‘Pitchen om te Winnen’ methode is praktisch, energiek en resultaatgericht. Hij creëert een veilige interactieve setting waarin je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en je pitch scherp te stellen.

Leden van MKB Eindhoven betalen een bijdrage van 95 euro en hebben voorrang bij aanmelding. Niet-leden betalen 295 euro. Het bedrijfslidmaatschap bedraagt 365 euro per jaar en biedt meer activiteiten en voordelen.
Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers.