Verbindt ondernemers in Brabant!

ACA IT-Solutions

Automatisering en ICT

Als system integrator en hosting provider is ACA IT-Solutions, met ruim 30 jaar ervaring in ICT infrastructuren en datacenter oplossingen, een betrouwbare partner voor veel verschillende typen organisaties. Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit het leveren van advies, ontwerp, installatie, migratie, integratie, beheer en trainingen op ICT-gebied.

Onze opdrachtgevers

ACA IT-Solutions heeft in drie decennia een groot en zeer divers bestand van opdrachtgevers opgebouwd met vele prachtige namen op het CV. Onze opdrachtgevers zijn te vinden in elke branche. Bedrijven die ACA IT-Solutions als partner in de arm nemen, kiezen voor een proactieve en betrokken partner met kennis van zaken.

Onze mensen

Onze relaties hebben veelal contact met dezelfde mensen (bekende gezichten). Dit zorgt voor korte lijnen en dat werkt heerlijk. Wij hebben een team samengesteld met enthousiaste mensen die continu worden bijgeschoold. Hierdoor is bedrijf breed een zeer hoog kennisniveau met onder meer technische specialisten, systeembeheerders en helpdeskmedewerkers. Dit hoge niveau is terug te zien in de kwaliteit van advisering, oplossingsgerichtheid en kwaliteit van onze dienstverlening en oplossingen. Ook kunnen incidenten snel en adequaat worden opgelost door onze supportdesk, welke 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar is.

Ons eerste contactmoment

Wij komen graag met u in contact om kennis te maken. Bij u of bij ons. Dan nemen we graag de tijd om met u te praten over wat u bezig houdt en wat we voor u kunnen betekenen. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contactpersoon

Remco Wefels

Marketing en Communicatie

Medewerkers van ACA IT-Solutions

Met een account van MKB Eindhoven