Verbindt ondernemers in Brabant!

Rabobank Regio Eindhoven

Financieel en Juridisch

Rabobank Regio Eindhoven is een ondernemende en innovatieve bank, die meer dan andere financiële instellingen betrokken is bij mens en maatschappij. Meer dan een derde van het Eindhovense en Veldhovense MKB maakt gebruik van onze dienstverlening. En ook grote ondernemingen die internationaal opereren bankieren bij onze bank.

Wij onderscheiden ons in de bediening van specifieke doelgroepen door specialistische desks zoals de Topsport- en MediciDesk. Voor de innovatieve ondernemer is de innovatieservice www.teckle.nl opgericht en zijn wij regelmatig aanwezig bij de Venture Capital Desk op de Hight Tech Campus. De desk wordt bemand door experts die de weg kennen binnen de vele financieringsmogelijkheden. Bovendien beschikken zij over het netwerk om startups met groeiambities snel van dienst te kunnen zijn.

Mijn ambitie als accountmanager MKB is om samen met jou de mogelijkheden te bekijken hoe jouw ambities gerealiseerd kunnen worden en neem hier een regisserende rol in. Ik kijk kritisch naar jou als ondernemer en jouw onderneming en adviseer vanuit bancair perspectief. Daarnaast toets ik de haalbaarheid van jouw plannen met mijn kennis over de markt en de branche. Tenslotte maak ik gebruik van mijn netwerk om je te kunnen te verbinden met de juiste partijen.

Ik werk vanuit een open communicatie, ben betrokken en denk vooral in kansen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Daag me uit! Neem gerust contact met me op dan praten we snel bij met een kop koffie.

Contactpersoon

Arno Stammen

Senior accountmanager Bedrijven

Medewerkers van Rabobank Regio Eindhoven

Met een account van MKB Eindhoven