Verbindt ondernemers in Brabant!

Anonieme ondernemer

Ons 18de klantverhaal laat voor het eerst een geholpen ondernemer anoniem aan het woord. Deze ondernemer wil op dit moment niet met naam en toenaam vermeld worden, maar wil toch graag haar ervaringen delen.

Klant van het ondernemersklankbord:
“Vorig jaar dacht ik “nu ga ik eindelijk eens doorpakken met mijn nieuw ontwikkelde concepten op het gebied van zingeving. Dus ik ga een coach inschakelen”. Van een bevriende buurvrouw hoorde ik over Stichting Ondernemersklankbord. En zo geschiedde: ik werd aan Rob Vliek gekoppeld. Ondanks dat ik nog niet geheel in mijn kracht stond vanwege de naweeën van een burn-out, had Rob direct vertrouwen in mijn expertise en was hij ook enthousiast over mijn concepten. Die konden met zijn adviezen verder worden versterkt.
Door de eerdere burn-out was ik ook in een financieel moeilijke situatie terecht gekomen maar met hulp van Rob kon ik de juiste stappen zetten om mijn financiële situatie stapje voor stapje te verbeteren.
Als eenmanszaak voelde ik me financieel toch nog kwetsbaar en miste ik ook een vaste structuur en fijne collega’s om mij heen. Mijn coach stimuleerde me daarom om naast de eenmanszaak ook een part time job in hetzelfde werkveld te nemen en dat is uitstekend gelukt.
Inmiddels loopt mijn bedrijf weer goed, de part time baan bevalt prima en ik ben weer helemaal gezond. Zonder hulp van Rob was me dit niet gelukt. Zo’n ondernemerscoach die op meerdere fronten kan meedenken gun ik iedere ondernemer die tijdelijk vastloopt!”

Rob Vliek, OKB-businesscoach:
“Het was heel fijn om dit traject te begeleiden. Als OKB-coach komen we altijd in een omgeving met de nodige problematiek en het is dan super als je samen met de cliënt tot oplossingen en resultaten kunt komen.”

Ook behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak.
> Bel 088-1717910 of mail team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl
> Of meld je direct aan

Bekijk meer klantverhalen

Rob_Vliek

Rob Vliek
Businesscoach van deze klant