Verbindt ondernemers in Brabant!

Arjen Verhuurt

Arjen Verhuurt levert al jaren succesvol alles om van een feest een succes te maken. Van statafels en serviesgoed tot complete partytenten, van een biertap tot uitgebreide catering. Via het merk We-Create kunnen complete bruiloften, particuliere- en bedrijfsfeesten georganiseerd worden.

Tijdens de Coronacrisis stortte de markt volledig in elkaar en eigenaar Arjen Snoeijen vroeg zich af of zijn bedrijf nog wel levensvatbaar was. Daarop besloot hij om de hulp van het Ondernemersklankbord (OKB) in te roepen.

Arjen Snoeijen, ondernemer:

“OKB-businesscoach Ted van Groningen heeft mij al in het eerste klankbordgesprek ervan overtuigd dat ik door moest gaan. Vervolgens zijn we stap voor stap mijn bedrijfsstrategie tegen het licht gaan houden. Ik heb nu heel duidelijk waar ik me op wil focussen, en waar ik mij mee wil onderscheiden. Arjen verhuurt blinkt uit in kwaliteit en flexibiliteit: de wijnglazen zijn echt schoon, en wil je op het laatste moment nog wat extra dan regelen we dat. En natuurlijk zijn de diverse keuzes ook financieel tegen het licht gehouden, en hebben we veel gesproken over organisatie en efficiëntie in de operationele bedrijfsvoering.”

Ted van Groningen, OKB-businescoach:

“Arjen Verhuurt was al een mooi bedrijf. Ondanks Corona was er geen liquiditeitsprobleem ontstaan, bovendien zit Arjen Snoeijen als echte ondernemer boordevol ideeën over zijn bedrijf. Stoppen vond ik dus geen optie, een pandemie duurt niet eeuwig. Het was fijn werken met Arjen, voor een adviseur is het geweldig als de ondernemer aan de slag gaat met de uitkomsten van de klankbordgesprekken. En natuurlijk maakt Arjen uiteindelijk zijn eigen keuzes, het is zijn bedrijf.”

www.arjenverhuurt.nl
06-31780105
info@arjenverhuurt.nl

Ook behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak.
> Bel 088-1717910 of mail team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl
> Of meld je direct aan

Bekijk meer klantverhalen

ArjenVerhuurt_website