Verbindt ondernemers in Brabant!

Basic Theory Ferments

Basic Theory heeft als missie om het gebruik van gefermenteerde groentes weer naar de dagelijkse maaltijd te brengen. Gefermenteerde groentes dragen bij aan een smaakvolle maaltijd, zijn goed voor de gezondheid, en zorgen ook voor duurzaamheid door voedselverspilling tegen te gaan.

Dit realiseren oprichtster Do Bongers en Myrthe de Jong door het verkopen van eigen producten via diverse afzetkanalen en door het geven van workshops. Ook klanten specifieke samenwerking met restaurants zit in het pakket.

Om meer inzicht te krijgen in de financiën, en welke performance indicators belangrijk zijn om hierop te sturen, hebben Do en Myrthe zich gewend tot het OKB. Business-coach Frans Hoefnagels werd aan hen gekoppeld.

Myrthe de Jong, ondernemer:

“OKB business-coach Frans Hoefnagels heeft ons direct onder zijn vleugels genomen en geholpen om de cijfers te lezen en te begrijpen. Hij heeft ontzettend veel geduld en kan goed vanuit een helikopter-view ons wijzen op en meedenken in wat nu echt belangrijk is om op te focussen. Frans heeft ons geholpen met het opbouwen en onderhouden van een overzichtelijk resultaten- en liquiditeitenoverzicht en om na te denken over de kosten en investeringen voor het komende jaar. We kunnen ook zeker aanbevelen aan startende ondernemers om je hulpvraag bij het Ondernemersklankboard te leggen.”

Frans Hoefnagels, OKB-businescoach:

“De volgende stap die we samen hebben gezet is goed kijken naar het ondernemingsplan voor de komende 3 jaren en welke financieel plaatje hierbij past. Mooi om te zien hoe goed Do en Myrthe dit alles oppikten, ze hebben nu veel meer grip op hun bedrijf in totaal. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst van Basic Theory Ferments.”

www.basictheoryferments.nl
06-27865659 (Myrthe)
info@basictheoryferments.com

Ook behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak.
> Bel 088-1717910 of mail team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl
> Of meld je direct aan

Bekijk meer klantverhalen

BasicTheory-web