Verbindt ondernemers in Brabant!

Boogaard Company

Nadat haar evenementenbureau door de Coronacrisis tot stilstand kwam, is Vera van den Boogaard zich volledig gaan richten op motorzadels of wel “buddyseats”. De missie van het bedrijf is om van (vaak bestaande) zadels het zitconform te verhogen, en het uiterlijk te verfraaien en een persoonlijke tint te geven. De activiteiten van het bedrijf van vader van den Boogaard worden ook nog steeds aangeboden onder de paraplu van Boogaard Company, met name reparatie en bedrukking van motorkleding. De groei wordt echter gerealiseerd in de buddyseats.

Vera van den Boogaard, ondernemer:

“Door de gesprekken met OKB-adviseur Hans Burgers is het mij gelukt om mijn lange termijn doelen te vertalen in concrete stappen met een duidelijke tijdslijn. Het gaf mij focus en subdoelen voor omzet, gerichte acquisitie, gebruik sociale media, personeel. De steeds weer kritische vragen van Hans Burgers, met vaak een financiële insteek, hielden mij scherp en waren een stok achter de deur.”

Hans Burgers, OKB-businesscoach:

“Vera van de Boogaard is een echte onderneemster, met veel creatieve ideeën, die haar afspraken altijd nakomt. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst van de Boogaard Company. Een goed product, in een goede markt, en in handen van een bekwame leiding.”

www.boogaardcompany.nl
06-610621252
info@boogaardcompany.nl

Ook behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak.
> Bel 088-1717910 of mail team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl
> Of meld je direct aan

Bekijk meer klantverhalen

Vera van den Boogaard