Verbindt ondernemers in Brabant!

Fievez Vastgoed Management

Martijn Fievez startte in 2020 FVM, Fievez Vastgoed Management in Reusel. Hij droomde altijd al van mooie vastgoedprojecten en nu werd die droom werkelijkheid.
Echter hij stuitte vrijwel onmiddellijk, zeker aan het begin van de Coronacrisis, op een overspannen markt en merkte dat de acquisitie niet bijzonder soepel ging.
Hij zocht naar een klankbord om zo enkele vraagstukken het hoofd te kunnen bieden. Martijn koos voor Ondernemersklankbord regio Oost-Brabant.

Martijn Fievez, ondernemer:

“Ik ben erg blij met de gesprekken welke ik gevoerd heb met de adviseurs van het OKB, Ellen Hollander en Edward van den Bosch. Ze hebben een erg groot netwerk dat ze graag voor je inzetten en denken mee in de problemen waar je tegen aanloopt. Dit kan net dat zetje zijn wat je soms nodig hebt als startende ondernemer. Met name in de beginfase heb je wat vaker contact met elkaar wat in de loop der tijd steeds minder wordt omdat de behoefte simpelweg minder wordt. Ik heb de gesprekken altijd als erg fijn ervaren!”

Edward van den Bosch, OKB-businesscoach:

“Ik maakte kennis met een zeer ambitieuze, jonge ondernemer. Zijn plannen logen er niet om en financieel kon Martijn zijn zaken goed onderbouwen. Vrijwel direct heb ik gekeken of wij binnen ons eigen netwerk over specialisten konden beschikken die ervaring hadden met onroerend goed en/of vastgoedprojecten. Via een van onze collega’s uit de bankwereld kwamen we in aanraking met iemand die actief is in beleggingen/onroerend goed. Dat pakte goed uit. Martijn heeft daar zijn voordeel mee kunnen doen.”

www.fievezvastgoedmanagement.nl
06-38680561
martijn@fievezvastgoedmanagement.nl

Ook behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak.
> Bel 088-1717910 of mail team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl
> Of meld je direct aan

Bekijk meer klantverhalen

Martijn Fievez