Verbindt ondernemers in Brabant!

I am One

I Am One biedt ondersteuning aan zorgvragers vanaf 18 jaar die op zoek zijn naar een betekenisvolle plek in de samenleving. Het bedrijf richt zich vooral op kwetsbare individuen die momenteel het gevoel hebben dat ze niet volledig tot hun recht komen binnen het huidige systeem. Met diverse zorg- en dagbestedingsopties, waaronder ambulante begeleiding en 24-uurs woonbegeleiding, streeft I Am One ernaar om het leven van hun cliënten weer op de rails te krijgen. De organisatie staat zij aan zij met hun cliënten en beoogt een gelijkwaardige samenwerking om gezamenlijk een passende plek in de maatschappij te vinden.

Pieter startte op 25-jarige leeftijd vol energie, motivatie en overtuiging en wist binnen korte tijd een klein bedrijf met 10 medewerkers op te bouwen. Door veel effort in netwerken te steken en dagelijkse inspanningen om de organisatie bekendheid te geven, ontstond onverwachts een aanzienlijke groei. De omzet verdubbelde, wat leidde tot een noodzakelijke opschaling van het personeelsbestand en nieuwe uitdagingen. In de zoektocht naar ondersteuning bij het organiseren van deze groei kwam Pieter al snel terecht bij het Ondernemersklankbord.

Pieter Francissen, ondernemer:

“Met zijn financiële en organisatorische brede ervaring, had ik direct de juiste man aan tafel. Uit het uitgebreide kennismakingsgesprek haalde ik direct het gevoel wat ik zocht: vertrouwen en kennis! Ik kan nu zeggen dat de vragen die ik had, beantwoord zijn, ik onwijs veel geleerd heb, en mijn rugzak als ondernemer heb weten te vullen met kennis die ik anders nooit vergaard zou hebben. Bedankt Frans, bedankt OKB!”

Frans Hoefnagels, OKB-businesscoach:

“We hebben samen kritisch gekeken naar processen, afspraken en schakels binnen het bedrijf. Na deze samen tegen het licht te hebben gehouden volgde een plan en de uitvoering van het plan. Altijd geweldig om te zien als een ondernemer met de adviezen aan de slag gaat en er snel resultaat mee boekt.”

Ook behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak.
> Bel 088-1717910 of mail team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl
> Of meld je direct aan

Bekijk meer klantverhalen

Pieter_francissen-OKB