Verbindt ondernemers in Brabant!

Inventas

Inventas verzorgt hightech cursussen voor technici in de engineering en de maakindustrie. Vanaf het begin heeft eigenaar Jos van Grinsven de praktijk centraal en de cursist vooropgesteld. Door persoonlijke aandacht voor, tijdens én na de praktisch ingestoken trainingen. En door individuele intakes en begeleiding van de deelnemers na de training. De trainers zijn zonder uitzondering ‘meesters in mechanica’, die naast hun trainingswerk ook gewoon in de praktijk werkzaam zijn. Dat bleek een succesformule, Inventas groeide zelfs zo hard dat Jos aanklopte bij OKB en om advies vroeg bij het opschalen van zijn bedrijf.

Jos van Grinsven, ondernemer:

“OKB-adviseuse Ellen Hollander heeft mij geholpen om mijzelf te focussen op die zaken waar ik echt goed in ben en waar ik ook de meeste energie uit haal: het contact met klanten, het geven van trainingen, en zeker ook het voorbereiden van trainingen via één op één contact met de cursisten. Ik moest mijzelf min of meer losweken van een aantal andere aspecten in mijn bedrijfsvoering.”

Ellen Hollander, OKB-businesscoach:

“Jos kon zich alleen maar daarvan losweken als andere aspecten goed werden ingevuld. Zo is het onderhoud van de website uitbesteed en wordt de marketing door een extern bureau verzorgd. Hannie, de partner van Jos, richt zich op de financiën en administratie. Ook werkt Jos nu samen met Hogescholen voor het doelgericht inzetten van stagiaires en afstudeerders bij het ontwerpen en produceren van trainingsmaterialen.”

www.inventas.nl
040-3034694
contact@inventas.nl

Ook behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak.
> Bel 088-1717910 of mail team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl
> Of meld je direct aan

Bekijk meer klantverhalen

jos - inventas