Verbindt ondernemers in Brabant!

Jan van den Brand

Foto_Jan_van_den_Brand

Jan van den Brand biedt brede ondersteuning voor de mens als ondernemer in strategische, organisatorische en financiële vraagstukken. Zowel bij hun start, doorgroei of misschien bij een her-bepaling van de business.

“Het vooruithelpen van een ondernemer zie ik als een proces waarbij deze wordt ondersteund en aangemoedigd om zijn of haar antwoorden en oplossingen te vinden. Door te luisteren, waaromvragen te stellen en samen te analyseren wat de stappen zijn. Een ander zijn vermogen en kracht te laten zien is mijn absolute drijfveer”

Achtergrond en ervaring
Jan kijkt terug op een loopbaan die een brede oriëntatie laat zien. Veel bedrijven, veel branches, diverse interim posities. Van huis uit een financiële vent, altijd bezig om daar juist voorbij te kijken. Want die financiële rol werd allengs een rol om te organiseren, centraliseren, automatiseren en te veranderen waar dat nodig was. Maar de absolute rode draad daarbij was om de mens te zien in ondernemer, collega en medewerker. Bij zijn start als OKB-adviseur ging Jan meteen aan de slag met enkele starters.

Bekijk meer businesscoaches