Verbindt ondernemers in Brabant!

Marc van Nieuwenhuijzen

Marc_van_Nieuwenhuijzen

Marc van Nieuwenhuijzen ondersteunt ondernemers bij de opstart of strategische heroriëntatie van hun bedrijf. Het gaat hierbij vaak om welke doelgroepen van klanten worden bediend, wat de propositie is aan de klant, en wat dat betekent voor de organisatie nodig om deze propositie te realiseren.

“Tijdens mijn werk als businesscoach richt ik mij met name ook op de “human aspects”, zoals het hebben van geëngageerde en competente medewerkers, inspirerend leiderschap, een cultuur die veiligheid biedt en tegelijkertijd medewerkers uitdaagt om hun talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Mijn motto is “jouw succes als persoon bepaalt het succes van jouw bedrijf.”

Achtergrond en ervaring
Marc is als Bedrijfskundige inmiddels 35 jaar werkzaam bij internationale (high-tech) bedrijven op het gebied van Personeel & Organisatie, zowel in Nederland als in het buitenland. Daarbij heeft Marc vele uitdagingen opgepakt, variërend van opbouw van “start-“ en “scale-ups”, business transities, en afbouw en sluiting van bedrijven.
De cliënten die Marc tot nu toe via het OKB heeft geholpen hebben een bedrijf in diverse sectoren zoals communicatie, marketing, (alternatieve) gezondheidszorg, persoonlijke coaching, mode en digitale platforms.

Bekijk meer businesscoaches