Verbindt ondernemers in Brabant!

Pi Metal Parts

Pi Metal Parts is een fijnmechanisch metaalbewerker. Ze maken fijnmechanische componenten en matrijzen voor diverse industrieën en branches. Ze leveren maatwerk met een hoge kwaliteitstandaard en betrouwbaarheid. Samen met de klant tot de beste oplossingen komen zijn kenmerkende eigenschappen.

Eigenaar Thomas Sanders was niet tevreden over de behaalde resultaten en heeft het Ondernemersklankbord als externe adviseur ingeschakeld om eens kritisch naar zijn bedrijfsvoering te kijken.

Thomas Sanders, ondernemer:

“Een businesscoach van het Ondernemersklankbord is een prettige sparringpartner. Hij schroomt niet om kritische opmerkingen te maken en geeft inzicht en praktische tips waardoor ik meteen mijn voordeel heb kunnen halen. Ik ben blij dat deze organisatie bestaat en dat ze met een onafhankelijke blik naar je als persoon en onderneming kijken. Het zijn mensen uit de praktijk die weten hoe een ondernemer denkt en werkt. Met enkele snel en praktisch uit te voeren maatregelen heb ik het rendement van mijn bedrijf aanzienlijk weten te verbeteren.”

Jac Mertens, OKB-businesscoach:

“Thomas Sanders had de financiële en technische boekhouding perfect in orde. Hierdoor kon ik snel een goed beeld krijgen en als sparringpartner fungeren. Ook heb ik hierbij een ervaren technische businesscoach, Jan van Hulst, betrokken om de operationele bedrijfsvoering te bekijken. Samen hebben wij Thomas praktische handvatten gegeven waarmee hij zijn rendement aanzienlijk heeft kunnen verbeteren.”

www.pi-metalparts.nl
0497-645890
info@pimetalparts.nl

Ook behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak.
> Bel 088-1717910 of mail team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl
> Of meld je direct aan

Bekijk meer klantverhalen

PiMetal Thomas Sanders website