Verbindt ondernemers in Brabant!

Suppart

Suppart is een bedrijf in verkoop & service van reinigingsapparatuur. Specialisatie is met name het onderhouden van alledaagse, maar ook zeer complexe professionele doseer-, schoonmaak-, en reinigingsapparatuur van diverse leveranciers. Met name als de apparatuur van klanten afkomstig is van verschillende merken, blinkt Suppart uit om een storing snel te verhelpen, te adviseren, of een keuring of servicebeurt te verzorgen. Tijdens de Coronacrisis en de lockdown stortte de markt voor apparatuur behoorlijk in, en daarmee ook de omzet van Suppart.

Bert van Kooten, ondernemer:

“Ik stond voor de vraag hoe ik Suppart door de Coronacrisis kon loodsen, en toch voldoende inkomen kon blijven genereren. De kortetermijnoplossing kwam naar voren tijdens de klankbordgesprekken met Hans Burgers. Ik heb op zijn advies mede kosten kunnen reduceren, voorraden vermindert en meer acquisitie uitgevoerd.

Nu de markt weer flink is aangetrokken, ben ik nu ook Preferred Supplier bij ICS Groep, een landelijk opererende grote facilitaire dienstverlener. Ik heb inmiddels ook een nieuw OKB-traject aangevraagd om mij te helpen bij het ontwikkelen van een ondernemersplan dat op groei is gericht.”

Hans Burgers, OKB-businesscoach:

“In de gesprekken met Bert heb ik hem, naast het adviseren en het helpen keuzes te maken, uitgedaagd om de bedrijfsvoering van Suppart verder te verbeteren en vooral samen gezocht naar de mogelijkheden van het vinden van nieuwe opdrachten. Immers elk bedrijf heeft vloeren die machinaal gereinigd moeten worden!”

www.suppart.nl
0493-381883
info@suppart.nl

Ook behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak.
> Bel 088-1717910 of mail team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl
> Of meld je direct aan

Bekijk meer klantverhalen

Suppart