Verbindt ondernemers in Brabant!

Van Herk Mechatronica

Het mechatronisch bedrijf van Ruud van Herk richt zich op, vaak eenmalige, klanten die specifieke automatiseringsoplossingen willen voor hun productieproces(sen). Mede dankzij het partnerschap met een Belgisch bedrijf dat elektronica en software voor de besturing verzorgt, heeft Van Herk Mechatronica nu ook veel opdrachten over de grens. Ruud van Herk loopt voorop in het gebruik van CAD-software in de Cloud, waardoor de samenwerking met partners en klanten naadloos verloopt. Een klankbordtraject met Piet Berkhout en Pierre Bus van het Ondernemersklankbord heeft geholpen om diverse bedrijfsprocessen te professionaliseren.

Ruud van Herk, ondernemer:

“In het verleden maakte ik alles zelf, tot aan de elektronica en software voor de besturing aan toe. Dat was leuk om te doen, maar snoepte tijd af van mijn echte kracht: het bedenken van mechatronica-oplossingen voor de klant. Ik heb nu een fantastische samenwerking met mijn besturingspartner in België, en het mooie is dat het ons als bonus allebei extra klanten oplevert.”

Piet Berkhout, OKB-businesscoach:

“We hebben ook het klantenbestand van Van Herk Mechatronica kritisch doorgenomen. Van Herk Mechatronica richt zich nu op grotere klanten, waarvoor de kwaliteit van de oplossing minstens even zwaar weegt als de prijs. Het heeft er ook toe geleid dat een aantal van die klanten terugkomen voor nieuwe opdrachten. Kortom, Ruud is minder tijd kwijt aan acquisitie, en kan werken aan opdrachten met voldoende marge.”

www.vhmt.nl
013-7009738
info@vhmt.nl

Ook behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak.
> Bel 088-1717910 of mail team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl
> Of meld je direct aan

Bekijk meer klantverhalen

Ruud van Herk