Verbindt ondernemers in Brabant!

Zakelijk Zelfvertrouwen

Drs. Jikkie Has is auteur, spreker en ondernemer. Zij geeft lezingen en traint ambitieuze ondernemers en professionals naar meer zakelijk zelfvertrouwen vanuit de vertaling van wetenschappelijke inzichten naar praktische handvatten met een vleugje humor en zelfspot

Jikkie Has, ondernemer:

“Zelfvertrouwen bestaat uit Vaardigheid en Waardigheid. Vaardigheden zijn relatief eenvoudig te trainen en te meten, bijvoorbeeld hoe goed jij bent in acquisitie of hoe je een ondernemersplan ontwikkelt. Waardigheid gaat over het gevoel dat je over jezelf hebt, over hoe je over jezelf dénkt. In de psychologie zijn er diverse woorden voor dit gevoel: eigenwaarde, zelfliefde, zelfrespect, zelfwaardering. Om vol zakelijk zelfvertrouwen in actie te komen, moeten deze 2 pijlers van Vaardigheid en Waardigheid in balans zijn.”

Rob Vliek, OKB-businesscoach:

“Jikkie was voorheen landelijk actief als algemeen business coach en wilde zich meer gaan richten op het versterken van het zelfvertrouwen van ondernemers. Ik heb Jikkie geadviseerd om een ondernemersplan te maken en daarin haar onderscheidend vermogen en het verdienmodel helder te maken. Jikkie stond heel erg open voor een kritische onafhankelijke blik van buitenaf.”

Inzicht:

Jikkie Has en OKB-businesscoach Rob Vliek zijn het roerend met elkaar eens dat Zakelijk Zelfvertrouwen en het Ondernemersklankbord volledig complementair zijn. Voor Waardigheid schakel je Jikkie Has in, voor alle ondernemersaspecten die met Vaardigheid en bedrijfsvoering te maken hebben staan de OKB-adviseurs voor je klaar.

Voor meer informatie als wel Jikkie’s boek, ga naar haar website of test je zakelijk zelfvertrouwen.

www.zakelijkzelfvertrouwen.nl
06-23450960
jikkie@zakelijkzelfvertrouwen.nl

Ook behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak.
> Bel 088-1717910 of mail team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl
> Of meld je direct aan

Bekijk meer klantverhalen

Jikkie Has