Verbindt ondernemers in Brabant!

VGZ

Dienstverlening Zakelijk

De zorg vernieuwen, het is belangrijker dan ooit. Zodat iedereen de beste zorg kan krijgen. Voor nu en in de toekomst. VGZ werkt dagelijks aan innovaties. Van allerlei diensten en producten die gezond leven makkelijker maken, tot de nieuwste manieren om behandeld te worden. Slimme oplossingen waar niet alleen jij, je medewerkers en zzp’ers, maar heel Nederland mee vooruit kan.

De collectieve voordelen op een rijtje
MKB Eindhoven werkt samen met VGZ. Om zo de best passende zorgverzekering te bieden. Met korting op de aanvullende verzekering. Meer aandacht besteden aan een gezonde leefstijl? VGZ Werkt biedt veel extra’s, zoals handige digitale workshops en apps. Zo kun je zelf en je medewerkers aan de slag met je mentale gezondheid, gezonder eten en meer bewegen.

De belangrijkste voordelen van VGZ Werkt op een rij:

  • 10% korting op de aanvullende verzekeringen van VGZ Werkt, ook voor gezinsleden!
  • Extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie, mondzorg en orthodontie
  • Een persoonlijk gezondheidsbudget voor cursussen en trainingen: het preventiebudget
  • Programma’s speciaal voor jouw medewerkers in onze 3 leefstijlapps
  • Korting op beweeg- en gezondheidsproducten, bijvoorbeeld een nieuwe fiets
  • Persoonlijke begeleiding door een digitale coach
  • Gemakkelijk declareren met de app of online met Mijn VGZ
  • Gratis gebruik Gezond Leven

Ontdek alle voordelen en bereken je premie via vgz.nl/mkbeindhoven

Overstappen naar VGZ is gemakkelijk
Wil jij óók gebruik maken van de voordelen van de collectieve zorgverzekering van VGZ Werkt en MKB Eindhoven? Meld je dan uiterlijk vóór 1 januari aan op www.vgz.nl/mkbeindhoven. VGZ zegt dan je huidige verzekering automatisch voor je op.

Ben je al verzekerd bij VGZ? Dan kun je je zorgverzekering eenvoudig aanpassen naar deze collectieve zorgverzekering met extra voordeel in Mijn VGZ (www.mijnvgz.nl).

Als werkgever en lid van MKB Eindhoven kun je de voordelen van de collectieve zorgverzekering van VGZ Werkt ook delen met je medewerkers. Dit kan door de website www.vgz.nl/mkbeindhoven met hen te delen.

Heb je communicatiemiddelen nodig om deze boodschap aan hen door te geven? Download hieronder de middelen die je nodig hebt. Je kunt ze daarna zelf digitaal verspreiden.

Samen werken aan een vitale organisatie
Hoe zorg je voor een positieve werkhouding, gezonde leefstijl en voldoende zelfregie bij medewerkers? VGZ helpt je met brede ondersteuning van jouw gezondheids- en vitaliteitsbeleid. Neem contact op met VGZ via het contactformulier of direct met de accountmanagers Claus Patz of Vanessa Vermeij.

Contactpersoon

Claus Patz-Maroni

Key Accountmanager

Medewerkers van VGZ

Met een account van MKB Eindhoven