Verbindt ondernemers in Brabant!

VGZ

Anders

Jou helpen met gezonder leven en zorg. Dat staat bij VGZ voorop
Gezonder leven. Superbelangrijk. En soms ook best lastig. Dat snappen ze bij VGZ. Als coöperatie zonder winstoogmerk zijn zij er om heel Nederland te helpen. Dat doen ze door gezonder leven net wat makkelijker te maken. En door de zorg te blijven vernieuwen. Dit doen ze natuurlijk niet alleen. Maar samen met artsen, zorgverleners, patiëntenorganisaties, de overheid, werkgevers, mantelzorgers en leden. Elke dag weer, voor iedereen.

Samen werken aan een vitale organisatie
Vitale medewerkers zorgen voor een gezonde organisatie. Want wist je dat vitale medewerkers bijna 20% productiever en meer betrokken zijn? Belangrijk dus om hiermee aan de slag te gaan. Dat hoef je niet alleen te doen: VGZ helpt je hierbij.

Collectief verzekeren bij VGZ
Door je collectief te verzekeren bij VGZ ben je meer dan goed verzekerd. En jouw gezin ook. Je ontvangt korting op jouw aanvullende zorgverzekering. En VGZ biedt veel extra’s voor een gezonde leefstijl. Zoals handige digitale workshops en apps. Zo kun je zelf aan de slag met je mentale gezondheid, gezonder eten en meer bewegen. Als jouw partner voor gezondheid en zorg, werken ze samen met jou aan een gezonder Nederland. Dat staat bij VGZ voorop.

Kies ook voor een zorgverzekering van VGZ via MKB Eindhoven
Met extra voordelen voor jou en je gezin

  • 10% korting op de aanvullende verzekering voor het hele gezin
  • Extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie en mondzorg incl. orthodontie
  • Flexibel preventiebudget om je te helpen met een gezonde leefstijl
  • Gebruik van Gezond Leven van VGZ
  • Altijd en overal verantwoord bewegen met de gratis VGZ Soepel en Sterk Coach app

Overstappen naar VGZ is gemakkelijk
Wil jij óók gebruik maken van de voordelen van de collectieve zorgverzekering van VGZ en MKB Eindhoven? Meld je dan uiterlijk vóór 1 januari 2023 aan op www.vgz.nl/mkbeindhoven. VGZ zegt dan je huidige verzekering automatisch voor je op.

Ben je al verzekerd bij VGZ? Dan kun je je zorgverzekering eenvoudig aanpassen naar deze collectieve zorgverzekering met extra voordeel in Mijn VGZ (www.mijnvgz.nl). 

Als werkgever en lid van MKB Eindhoven kun je de voordelen van de collectieve zorgverzekering van VGZ ook delen met je medewerkers. Dit kan heel makkelijk door de website www.vgz.nl/mkbeindhoven met hen te delen.

En heb je communicatiemiddelen nodig om deze boodschap aan hen door te geven? Kijk dan hier.

Contactpersoon

Claus Patz-Maroni

Key Accountmanager

Medewerkers van VGZ

Met een account van MKB Eindhoven