Verbindt ondernemers in Brabant!

ColiRide

Haar geboorteland Iran heeft een lange geschiedenis van ondernemerschap en handel. Als hoogopgeleide softwareontwikkelaar en als zodanig ook werkzaam, en mét dat ondernemersbloed startte Farnaz Naji het initiatief om carpooling beter op de kaart te zetten. Niets nieuws? Het bestaat al heel lang toch?

Dat klopt. Maar nog nooit was het zo gemakkelijk om de match met een collega te vinden. Na investering in die digitale ontwikkeling staat Farnaz nu op het punt om de markt op te gaan met de mobiele applicatie ColiRide. Mede gedreven door onze overvolle maatschappij waar filedruk toeneemt, parkeergelegenheid bij bedrijven afneemt, en sociale binding met collega’s wel een stimulans mag hebben. Met de wind in de rug van CO2-reductie als uitdaging voor werkgevers en bedrijven, misschien wel de grootste waarde voor haar toepassing. Op termijn dan, want aan de vooravond van nieuwe Europese regelgeving op dit gebied vraagt het een bijna evangelistische inzet om die boodschap te verkondigen. Farnaz heeft al haar argumenten op een rij en spreekt bedrijven erop aan: milieubelangen en goed werkgeverschap om carpooling van medewerkers te stimuleren, zeker ook om de mogelijkheid van kostenreductie van laatstgenoemden. Een missie waarbij de begeleiding van Ondernemersklankbord van grote waarde is.

Farnaz Naji, ondernemer:

“Ik ben al erg lang in Nederland en rondde er mijn universitaire opleiding af. In mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan over de Nederlandse manier van werken en ondernemen. Hoewel ik erg goed weet hoe het vakinhoudelijk aan te pakken is het voor mij een onmisbaar element om samen met een adviseur van Ondernemersklankbord al mijn stappen en worstelingen te bespreken. Zowat alles wat er bij het ondernemen komt kijken is nieuw en spannend voor mij. Gezond verstand genoeg maar de weg kennen, alle elementen van regelgeving, belastingen, geld- en subsidiezaken, het is eerlijk gezegd soms ook een doolhof. Maar zonder begeleiding van mijn businesscoach Jan van den Brand zou het veel moeilijker zijn voor mij.
Toen ik onlangs een half uur bezig was om op mijn eigen bedrijf een parkeerplaats te zoeken, wist ik het zeker, ik ben op de goede weg met ColiRide. Maar niet zonder uitdaging. Het commerciële deel en hoe precies te overtuigen, het zijn nog leertrajecten voor mij”

Jan van den Brand, OKB-businescoach:

“Ik was meteen al onder de indruk van haar gedrevenheid en de zekerheid van wat ze wilde. Een begeleiding met zeer veel vragen, contactmomenten en gesprekken. Prachtig om de ontwikkeling bij haar te zien, de ambitie en snelheid van handelen. En net als Farnaz ben ik heel erg benieuwd naar het komend succes van ColiRide.”

coliride.com
040 85 08 046
info@coliride.com

Ook behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak.
> Bel 088-1717910 of mail team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl
> Of meld je direct aan

Bekijk meer klantverhalen

ColiRide