Verbindt ondernemers in Brabant!

Het Goede Midden

Elian Claassen, Colette Montens, en Martine Schilder hebben elkaar gevonden in een gezamenlijke missie. Zij helpen organisaties om mensgerichte veranderingen te ontwikkelen en te implementeren. In Het Goede Midden worden alle medewerkers in een organisatie betrokken en gehoord. Het gedrag van mensen, en hoe zij samenwerken, staan immers centraal in een goed lopende organisatie. Het Goede Midden richt zich met name op non-profit organisaties, zoals in de zorg en het onderwijs.

Elian, Colette, en Martine waren ieder al zelfstandig actief. Om hun samenwerking praktisch en juridisch vorm te geven zochten zij de hulp van het Ondernemersklankbord. Met de hulp van business-coach Dominique Bronzwaer is dat gelukt, zo is de rolverdeling en werkwijze vastgelegd in een samenwerkingscontract en is er een VoF opgericht. Gedurende het coaching-traject is echter de meeste aandacht uitgegaan naar de markt aspecten in het ondernemersplan. Zo is er onder meer gesproken over de positionering van de aangeboden diensten, de marktfocus, en een prijslijst.

Elian Claassen, Colette Montens, en Martine Schilder: ondernemers:

“Wij gunnen elke ondernemer een business-coach zoals Dominique. Hij hielp ons niet alleen om onze plannen concreet en marktgericht te krijgen, hij gaf ons ook veel bevestiging dat we met onze ideeën op de goede weg waren. Ons eerste contact met het Ondernemersklankbord was met Marc van Nieuwenhuijzen. Marc vroeg goed door en had snel in de gaten wat voor een soort business-coach wij nodig hadden. Erg prettig en professioneel.”

Dominique Bronzwaer, OKB-businescoach:

“Het was mooi om te zien hoe we de originele hulpvraag rond de samenwerkingsvorm eenvoudig konden oplossen zodra we eerst de positionering en de rolverdeling hadden uitgewerkt. Het hielp enorm dat we dit konden doen aan de hand van een concreet offerte traject.” Elian, Colette, en Martine zijn uiterst complementair en ik heb veel vertrouwen in hun gezamenlijke succes.”

De foto is gemaakt door Igor Vermeer.

www.hetgoedemidden.nl
06-24211805
info@hetgoedemidden.nl

Ook behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak.
> Bel 088-1717910 of mail team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl
> Of meld je direct aan

Bekijk meer klantverhalen

Het Goede Midden OKB