Verbindt ondernemers in Brabant!

Fit naar de finish!

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Inspiratiesessie & netwerken

Son | 16 apr 2024 | 14:00 tot 16:30 uur


Gezond en duurzaam werken vanaf je eerste werkdag

Het geheim van gezond oud worden in je werk begint al op je allereerste werkdag! Als werkgever zijn er talloze manieren om je werknemers te helpen hun gezondheid positief te beïnvloeden. Maar waar begin je? En welke stappen zijn het meest zinvol en effectief?

Goed nieuws: niet alles vereist grote investeringen, maar slimme acties betalen zich wel degelijk op de langere termijn uit! Tijdens deze sessie gaan we dieper in op de strategieën die bedrijven kunnen implementeren om de gezondheid en het welzijn van hun werknemers te verbeteren.

Voor onze experts is het cruciaal om te begrijpen hoe gezondheid op de werkvloer kan worden bevorderd. Femke van Leeuwen, bedrijfsarts bij ArboNed, zal ingaan op de essentiële aspecten van gezondheidsbevordering op de werkvloer, waarbij ze put uit haar jarenlange ervaring in de sector. Karlijn Schlatmann, re-integratie en preventieadviseur bij ArboNed, zal waardevolle inzichten delen over hoe organisaties effectieve re-integratie- en preventieprogramma's kunnen ontwikkelen en implementeren. Daarnaast zal Floor van der Hagen, HR-consultant bij Wesselman Accountants | Adviseurs, haar expertise delen over het integreren van gezondheidsbevorderende initiatieven binnen het bredere HR-beleid van een organisatie.

Deze sessie biedt een unieke kans om te leren van en te netwerken met vooraanstaande experts op het gebied van gezondheid op het werk. Ontdek hoe je de levensstijl van je collega's positief kunt beïnvloeden, waarbij we niet alleen de theoretische aspecten behandelen, maar ook praktische tips en strategieën bieden die direct toepasbaar zijn binnen jouw organisatie.

Deze inspiratiesessie wordt aangeboden door onze partner ArboNed. Kosten per deelnemer 95 euro. Leden van MKB Eindhoven en relaties van ArboNed kunnen gratis deelnemen en krijgen voorrang bij aanmelden. Het bedrijfslidmaatschap bedraagt 365 euro per jaar en biedt meer activiteiten en voordelen. Wees er snel bij, want er is plaats voor maximaal 35 deelnemers.