Verbindt ondernemers in Brabant!

Kies voor partnerschap met MKB Eindhoven

Jan van den Hoff
Voorzitter MKB Eindhoven

MKB Eindhoven is de uitvoeringsorganisatie van MKB Nederland in Brabant. Wij komen op voor de belangen van de ondernemer, zowel lokaal, regionaal als nationaal. Een goed ondernemersklimaat is de basis voor succesvol ondernemen. Daar heb je als ondernemers elkaar voor nodig. MKB Eindhoven is hierin de bindende factor voor alle ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, van klein tot groot in alle branches.

MKB Eindhoven is een ambitieuze ondernemersorganisatie die partners nodig heeft om de diverse ambities en goede vertegenwoordiging van de mkb-ondernemers waar te kunnen maken. Partners delen hun kennis, ervaring en faciliteiten met onze leden.

Partners krijgen een prominente plaats binnen onze organisatie om zo hun imago, naamsbekendheid en klantenbestand op structurele wijze samen met ons uit te bouwen. MKB Eindhoven levert verschillende producten en diensten waar u gebruik van kunt maken. Ook promoten wij uw eigen activiteiten bij onze achterban.

Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om te bekijken of onze partnerovereenkomst bij u past en/of om maatwerk aan de samenwerking te geven.

Meer informatie partnerschap MKB Eindhoven

 

Partners