Verbindt ondernemers in Brabant!

Vind je droomklant

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Interactieve avond & netwerken

Eindhoven | 18 jun 2024 | 19:00 tot 22:00 uur


Ben je op zoek naar klanten? Dan wil je vast weten wie jouw ideale droomklanten zijn, hoe je hen bereikt én binnenhaalt. We bieden je een avond vol inspiratie, informatie en ervaringsverhalen over klanten vinden en binden.

Op deze interactieve avond is Viola Markus van Optimaal Leadgeneratie een van de sprekers. Haar bedrijf is gespecialiseerd in het vinden van jouw ideale klanten, of tewel je droomklanten. Tijdens deze bijeenkomst zal ze haar strategie delen zodat jij jouw droomklant kunt omschrijven en uiteindelijk aan tafel krijgt.

Na Viola’s presentatie volgt een sessie waarin je tips en valkuilen uit de praktijk hoort van ervaren ondernemers. Er is ruimte voor het stellen van vragen en aan het eind van de avond is er gelegenheid tot netwerken.

Het Ondernemersklankbord is ook aanwezig. De businesscoaches van het Ondernemersklankbord kennen de uitdagingen van het ondernemerschap en staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Programma

Introductie
19.30 - 19.35 uur
Vind je droomklant door Frances Gallimore, moderator van de Kamer van Koophandel.

Verdiepingssessie 1. Klanten vinden
19.35 - 20.35 uur 
In deze sessie hoor je wat een droomklant is en hoe je die binnenhaalt. Viola Markus van Optimaal Leadgeneratie uit Helmond geeft je handvatten, tips en tricks.

Verdiepingssessie 2. Acquisitie & Klanten vinden
20.35 - 21.15 uur 
Deze interactieve sessie behandelt voor welke valkuilen je moet oppassen en hoe je acquisitie leuk kunt maken. Glenn Bergmans van Dutch Coding Company en Petra de Krom van Petra de Krom | Business & Branding vertellen je hoe zij dit tijdens de start van hun bedrijf hebben aangepakt. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen.

Netwerken, inclusief drankje
21.15 - 22.00 uur

Deze interactieve avond wordt aangeboden door onze partner Kamer van Koophandel (KVK) en is gratis voor ondernemers die slimmer klanten willen vinden. De sprekers geven je inspiratie, informatie en praktische tips. Na afloop weet je wie je droomklant is en hoe je die kunt bereiken én binnenhalen.

Zet alvast alle vragen op een rijtje en lees je in, zodat je de informatie nog beter kunt opnemen. Op deze pagina van de KVK vind je een overzicht van artikelen over klanten vinden en binden.