Verbindt ondernemers in Brabant!

Josanne Toussaint: Sprekend jezelf zijn!

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Masterclass & netwerken

FC Eindhoven - Businessruimte Bavaria Lounge Jan Louwers Stadion | 05 okt 2023 | 09:00 tot 11:30 uur


Versterk je persoonlijke communicatie & presentatie

Kom jij altijd uit de verf zoals je zou willen? Kun je als leidinggevende de gewenste verbinding maken met je team? Of laat je je omverblazen door je gesprekspartner? En waarom luisteren we naar de één eigenlijk beter dan naar de ander?

In de masterclass ‘Sprekend jezelf zijn!’ draait het om deze vragen. Je leert hoe je kunt groeien in je persoonlijke presentatie. Je krijgt adviezen en tips om tot een optimale (non-verbale) communicatie te komen: spreken met impact, luisteren met gevoel en groepsdynamiek zonder gedoe.

Josanne Toussaint is een ervaren communicatiedeskundige, gespecialiseerd logopedist én auteur van het boek ‘Sprekend jezelf zijn. Als trainer, coach en spreker laat Josanne met veel passie ook jou de kracht van je performance en persoonlijke communicatie ontdekken. Ze is als docent verbonden aan het trainings- en opleidingsbureau Schouten & Nelissen en begeleidde al veel ondernemers en bestuurders in hun ontwikkeling naar overtuigende en draadkrachtige sprekers en leiders.

Uiteraard is er na de masterclass volop gelegenheid om het geleerde in de praktijk te brengen tijdens het onderling netwerken.

Kosten per deelnemer 95 euro. Leden van MKB Eindhoven en FCE Connect kunnen gratis deelnemen en krijgen voorrang bij aanmelden. Het bedrijfslidmaatschap bedraagt 365 euro per jaar en biedt meer activiteiten en voordelen.